Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Tiffany & Co Intense Tiffany for women

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Tiffany & Co Intense Tiffany for women

Neden dün akşam parfüm denemek için Sephora'ya gitme itilimi duydum ve neden bir parfüme aşık oldum

Son zamanlarda, pek olmayan birşey oldu, kokladığım an beni etkileyen, bu parfüm tam benlik dedirten harika birşeye denk geldim.
    Parfüm saf kalite kokuyor, oldukça asil bir havası var. EDP olarak ilk çıkan parfümlerinin Intense versiyonu olmasına rağmen çok yoğun bir silajı olduğunu söyleyemeyeceğim, ancak kalıcılık üst düzey.

Eve gelip notalara baktığımda neden bu kadar etkilendiğimi anladım, EDP versiyonunu da beğenmiştim ama bu farklıydı.. Parfüm EDP versiyonuna hala çok benziyor olsa da "amber" ve "benzoin" ile zenginleştirilmiş Intense versiyonu.

Çok yönlü bir koku, parfüm fresh bir açılış yapıyor (mandalina yapraklarından olsa gerek) ve ilk versiyondaki turunçgiller hala parfümde mevcut.
    Sonra çiçeksi ama oriental bir havaya bürünüyor parfüm, yasemin ile amber/benzoin ikilisinin dansı muhteşem, bir de sessizce fısıldayan bir vanilya eşlik ediyor bu kombinasyona.

Kapanış ise, iris/misk/kaşmeran üçlüsü ile, çok sevdiğim notalar! 1- 1.5 saat kadar sonra pudralı bir form alan parfümde hala bir fresh hava, öte yandan bir de oriental bir hava var.
    Çok yönlü, sürekli evrilip form değiştiren, uğraşılmış bir parfüm.

Alınacaklar listesinde nasıl da hemen birinci sıraya oturuverdi, hala şaşkınım.. Çok başarılı buldum.

Parfümün arkasındaki burun Daniela Roche Andrier.

Click image for larger version  Name:	F_72419.jpg Views:	1 Size:	84.4 KB ID:	127521

sheer versiyonunu ben daha cok begendim.

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Sheer versiyonunu denemedim, onu da alalım listeye teşekkürler..

Nasıl bulmuştunuz? emroztrk

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Minty
        Sheer versiyonunu denemedim, onu da alalım listeye teşekkürler..

Nasıl bulmuştunuz? emroztrk
        Duty freede koklamistim.

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Klasikle birlikte merak ediyordum. Sephora'da görmedim henüz, her parfüm her şubede olmuyor.

Ben de dün bir parfüme rastladım ve çok beğendim Yine Daniela'dan. Prada Homme L'Eau. Misler gibi bir iris-sabun kokusu.

Yorum

Son dönemde en merak ettiğim parfümlerden.Baktığım 2 Sephora da yoktu.Bize çok uzak bir şubesinde olduğunu söylediler.Oraya da gidemedim.İçeriğine bakınca çok beğeneceğimi tahmin ediyorum.

Yorum

Bugün denedim.Ne yazık ki tester bitmişti.20-30 defa inatla fıslatarak dibindeki birkaç zerre parfümü tenime aktarmayı başarabildim.İlk anda çok hoş,bol pudralı,tatlı,ruj kokusunu andıran bir koku yayıldı.Hatta eşim bu resmen ruj kokuyor.Hiç parfüm kokusu gibi değil.Kim böyle kokmak ister falan diye söylendi.Ben o kısmını sevmiştim ama parfüm sonra tenimde kapanmaya başladı.Boğuk,acımsı,biberli bir pudra kokusuna dönüştü.Tenime uymadı sanırım.Dolu tester bulabildiğim ilk fırsatta tekrar deneyeceğim.
              Klasik olana gelirsek,onu bolca sıkarak deneyebildim.Intense olandan gerçekten oldukça farklı.İlk anda sevmedim kokusunu.Daha fresh,meyveli,çiçekli bir parfüm.Bana biraz ekşi geldi kokusu.Tenimde durdukça daha iyi oldu.Ekşilik biraz azaldı,çiçekler daha ön plana çıktı ama yine de çok tercih edeceğim bir parfüm değil.

Yorum

• Libra
                Libra Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                İlk anda evet,ruj kokusunu andırdı.Benden ziyade özellikle eşim çok benzetti.Ama daha sonra benim tenimde olumsuz yönde değişti koku.İlk sıktığım zamanki haliyle kalsaydı keşke.Parfümlerde ruj kokusunu ben de çok severim☺️

• Rayiha
                Rayiha Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Testerın dibi olduğu için bozulmuş da olabilir. Umutlar, umutlar 🤣

• Libra
                Libra Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Umarım🙏🏻😊

Aynı sizdeki gibi iki Sephora'da da yok, üçüncüsüne ne zaman yolum düşerse artık...

Yorum

İşleniyor...
              X