Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Elie Saab Le Parfum Royal

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Elie Saab Le Parfum Royal








    Click image for larger version

Name:	126977_img-8457-elie_saab-le_parfum_royal_720.jpg
Views:	1059
Size:	80.7 KB
ID:	124589

    Klasik koleksiyonun tamamı bayan parfümlerinden oluşan Elie Saab, Le parfum serisine yeni bir üye kattı. Le Parfum Royal isimli yeni parfümü bayanlar tarafından ilgi görecekmi bilemiyoruz ama markanın belli bir popülerliğinin olması ile iyi satış rakamları yakalayacaktır.
    Top Notes Mandarin
    Heart Notes Turkish rose absolute, Bulgarian rose, Lebanese neroli
    Base Notes Indonesian patchouli, Indian sandalwood, Amber, Vanilla

  • #2
    Bugün denedim.Ben genel olarak Elie Saab parfümlerini beğenirim ama açıkçası içlerinde beni bugüne kadar çok etkileyen olmadı.
    Bu parfüm şu ana kadar denediğim ve beni en çok etkileyen Elie Saab parfümü.Genel beğeniye çok uygun olmayabilir.Biraz ilginç bir kokusu var.Temiz,ferah,çiçeksi ama sıradan değil.Bitkisel,yeşil notalar var içinde.Aynı zamanda biraz baharat.Ama burnu yoran cinsten değil.Biraz çam kokusunu andıran bir ferahlık da hissettim.İlk fırsatta tekrar çıkıp deneyeceğim ama ilk izlenim olarak ilgi çekici,değişik buldum.Sürekli koklama isteği uyandırdı bende.

    Yorum


    • #3
      Bu aralar bir kraliyet merakı var nedense. Saab Royal ile birlikte Dolce & Gabbana'nın taçlı kapaklı K'si aynı zamanlarda geldi yanılmıyorsam. Ben bu versiyonun limited edition şişe olduğunu zannettim ilk anda. Sadece şişeden koklamıştım ve pek ilgimi çekmemişti. Tekrar bakacağım.

      Yorum


      • #4
        Ben bu parfüme tekrar baktım.Ne yazık ki bu defa çok beğenmedim.İlk denediğim gün çok sayıda parfüm denemiştim.Başka bir parfümün de sıkarken üzerine denk geldiğinden şüphelendim hatta.Aynı tadı alamadım çünkü.Eşime koklattığımda o da iğde kokusu gibi insanı tıkayan birşey var bu parfümde.Sakın alma bunu dedi.

        Yorum

        İşleniyor...
        X