Ülkemizin değerli niche parfüm markalarından Regalien de uzunca diyeceğimiz bir aradan sonra yeni parfümleriyle bizlerle buluşuyor.
Yaklaşık 8 aylık bir emeğin karşılığı olan parfümlerde Regalien kendi çizgisini oldukça yükseltmiş. 50 Ml lik Extrait formunda hazırlanan şişelerde sunulacak olan parfümlerden daha önce tasarım aşamasında deneme şansı bulduğum Vetiver beni oldukça heyecanlandırmıştı. Onu seri üretime almaları beni oldukça mutlu etti. Diğer 3 parfümü ise yarın deneme şansım olacak ve parfümler ile ilgili detaylı bilgileri sizlerle paylaşacağım.
Lucky Collection adını verdikleri yeni serilerinde, iskambil kağtlarından ilham almışlar. Kupa, maça, karo ve sinek dörtlüsünü oldukça şık kutu ve şişe tasarımıyla bütünleştirmişler.
Regalien bu serisiyle oldukça adından söz ettirecek buna eminim.
Parfümlerle ilgili detaylı incelemeleri bu hafta içi forumda bulabilirsiniz.
Bu bilgiler yine ilk olarak Parfüm Hobisi aracılığı duyurulmaktadır.
Şimdi size parfüm isimlerini ve notalarını açıklayayım.
Yaklaşık 8 aylık bir emeğin karşılığı olan parfümlerde Regalien kendi çizgisini oldukça yükseltmiş. 50 Ml lik Extrait formunda hazırlanan şişelerde sunulacak olan parfümlerden daha önce tasarım aşamasında deneme şansı bulduğum Vetiver beni oldukça heyecanlandırmıştı. Onu seri üretime almaları beni oldukça mutlu etti. Diğer 3 parfümü ise yarın deneme şansım olacak ve parfümler ile ilgili detaylı bilgileri sizlerle paylaşacağım.
Lucky Collection adını verdikleri yeni serilerinde, iskambil kağtlarından ilham almışlar. Kupa, maça, karo ve sinek dörtlüsünü oldukça şık kutu ve şişe tasarımıyla bütünleştirmişler.
Regalien bu serisiyle oldukça adından söz ettirecek buna eminim.
Parfümlerle ilgili detaylı incelemeleri bu hafta içi forumda bulabilirsiniz.
Bu bilgiler yine ilk olarak Parfüm Hobisi aracılığı duyurulmaktadır.
Şimdi size parfüm isimlerini ve notalarını açıklayayım.
Yorum