Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Lancome Tresor En Or

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Lancome Tresor En Or

YSL (Opium) / Lancome (Tresor) arasında bakalım kim daha çok flanker üretecek savaşı sürüyor..
    Sıra Lancome'da..

Ancak bu sefer deri kullanılmış ve notalarda pralin tarzı tatlı birşeyler de yok. Klasik Lancome'a bezeyen koku olacak gibi duruyor. Sanırım o tatlılığı Nuit de Tresor flankerlarında kullanıyorlar.

LANCÔME TRÉSOR EN OR

Perfumer: Dominique Ropion

peach, Turkish rose, jasmine absolute, peony
    leather, ambrette absolute, musks

Click image for larger version

Name:	o.77440.jpg
Views:	160
Size:	645.9 KB
ID:	119056

90 doğumlu Tresor annemin imza kokusuydu. Okuldan gelip çantamı atar atmaz kapağını açıp kokladığımdı.

Yalnız tam 27 Tresor bulunuyor. Coşmuş flanker mevzusu.
    Ayrıca yine bahsettiğim yıllardaki şişe tasarımına sadık kalmaları güzel bi' hareket.
    - Stop the car...
    - What ?!
    - Stop the fuckin' car!

Yorum

Flanker mevzusu artık kontrol edilemiyor!! Ben artık Black Opium-gillere gülmeye başladım, ne isim bulacaklarını da şaşırdılar çünkü artık :-)

Eskiden Tresor efsaneydi, hala da severim, benim annemin imza kokusu da Diorissimo idi. Evden çıkarken koridorda arkasında kokunun izi kalırdı, ben de bir süre koridorda Edmond Roudnitska'nın inci çiçeklerinin o muhteşem kokusunu koklardım.. Tabii artık Diorissimo ardında "trail" bırakmıyor :-(

Yorum

• Lagerfeld
        Lagerfeld Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Extrait versiyonunu çıkarmışlardı diye hatırlıyorum. Gözünden kaçmamıştır gerçi senin.

• Minty
        Minty Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Evet :-( Ama kendisine ulaşılamadı! Yorumlar muhteşemdi hakkında..

Geçenlerde dayanamayıp Tresor'un en küçük boyunu aldım. Ne yazık ki koku hafızamdaki Tresor'u bulamadım. O mu değişmiş, ben mi yanlış hatırlıyorum bilemedim.

Yorum

• Minty
        Minty Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Bence değişen koku.. Seyreltilen esans oranları, değişen içerikler, ben de bir lüçük boy Amarige almayı istiyorum ama biliyorum ki o eski Amarige olmayacak..

Dominique Ropion işin içindeyse beklenti yükselir..
      estefanyen

Yorum

• Minty
        Minty Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Haklısın Ali, bir fark yaratabilir. Dominique Ropion'un adı geçince Amarige özlemim daha da arttı! Onun da yaratıcısı o..

Klasik tresoru çok severim.bu koku heyecanlandırdı beni

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Tresor un denediğim hiçbir flanker ı orjinali kadar güzel kokmuyor.Hatta bence yanına bile yaklaşamıyor.Bakalım bu nasıl olacak.

Yorum

İşleniyor...
        X