Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Orto Parisi Megamare

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Orto Parisi Megamare

    Click image for larger version

Name:	Megamare Orto Parisi.jpg
Views:	4681
Size:	23.5 KB
ID:	109995

    Alessandro Gualtieri nin 2 güzide markasından biri olan Orto Parisi bu sene Megamare isimli parfümü ile geliyor. Gaulteri sanırım bir sene Nasomatto ya bir sene Orto Parisi ye parfüm çıkararak devam edecek. Bence güzel bir strateji. Parfüm hakkında henüz açıklanan bir nota yok. Açıklandığı zaman ekleme yaparız.

  • #2
    Sucul-aromatikmiş güya..zaten Megamare = Büyük deniz demek değil mi? AG şimdiye kadar "aquatice" pek yanaşmıyordu ama...bence iyi bir fikir.

    Yorum


    • #3

      Orto Parisi firmasının yeni kokusu notaları henüz açıklanmamış ama paylaşılan görseller enteresan deniz efsanelerinin örnek alındığı karanlık bir parfüm hissine kapıldım

      Ekli Dosyalar

      Yorum


      • UmutAras
        UmutAras Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Hocam kusura bakmayın başlık açıldığını görmemiştim gözden kaçmış çok sağolun

      • Lagerfeld
        Lagerfeld Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        arasaras35 Rica ederim ne kusuru, olur böyle şeyler.
        Keyifli forumlar diliyorum.

      • UmutAras
        UmutAras Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Sağolun

    • #4
      Parfümü dün deneme fırsatı buldum Sabah 10 gibi iki fıs sıktım isyerimin ikinci katından duyan oldu bu sefer yayılım işini çok abartmışlar kokusuna gelirsek bol sentetik bombasi ama bu kadar yayılan bi parfum hiç kullanmadim

      Yorum


      • #5
        Orjinal yazı sahibi: Kutay071 View Post
        Parfümü dün deneme fırsatı buldum Sabah 10 gibi iki fıs sıktım isyerimin ikinci katından duyan oldu bu sefer yayılım işini çok abartmışlar kokusuna gelirsek bol sentetik bombasi ama bu kadar yayılan bi parfum hiç kullanmadim
        Nerde deneme fırsatı buldunuz acaba hocam?

        Yorum


        • #6
          Bende bu parfümü nerede duydum diyordum. Youtube da Parfümdelisi incelemişti.

          https://youtu.be/fqoyBLHhAPM
          "Orto Parisi Megamare Gelmiş Geçmiş En Kalıcı ve Güçlü Aquatik Parfüm İncelemesi"

          Not: Youtube incelemelerine forumda hiç rastlamadım. Eğer yasaksa uyarın lütfen, bu yazıyı silerim.


          Yorum


          • #7
            2-3 gün kadar önce bir dekant aldım güçlü yapışkan bi koku olduğunu duymuştum.
            megamare büyük deniz anlamına geliyor sanırım koku bi acayip mavi denizimsi karsnlık esrarengiz bir koku, kesinlikle inanılmaz güçlü bileğime 1 sprey ve tişörtüme 1 sprey sıktım 5-6 saat boyunca hep kendisini hissettirdi, akşam duş aldım duştan sonra bile hala az da olsa kokusunu alabiliyordum, içerisinde sanırım sentetik bir nota var o çok baskın ama kötü diyemiyorum çok güzel de diyemiyorum kesinlikle çok sınırda her yerde ben kokayım geldiğim 1 km den belli olsun diyorsanız bence hojdur 😄 1 şişe spariş verdim bile güçlü kokuları ve farklı seviyorum..

            Yorum


            • #8
              Bir parfüm evinden kağıda sıkmasını rica ettim ve o kağıdı dosyamın içine koydum sanırım büyük bi hata etmişim 😁 10 gün oldu ve hala dosyayı açar açmaz buram buram çarpıyo suratıma megamare. Kokusuna gelirsek ben gerçekten beğendim tuzlu ve yanık bi açılış rahatsız etmeyen sentetikler ki bu yayılım ve kalıcılığa gayet normal, alttan alttan çok çok az da olsa güzel bi tatlılık var bu tatlılığa aldanmayın burnu gerçekten yoran ama şahsen beğendiğim etkili dikkat çekici kullanmanın cesaret istediği bir parfüm, Allesandro Gualtieri abimize saygılar.

              Yorum


              • #9
                Daha önce bu parfüm hakkında yazmıştım hatta en son yazan da benim sanırım her neyse, herkesin parfümlere ilgi duymasının bir sebebi vardır belki de yoktur sadece güzel koktuğu için sever edebiyat yapmaya gerek yok neyse benim için bu sebep kesinlikle gizem ve merak. Facebook gruplarında, internetteki forum site vs. yerlerde ve youtubeda (beni en çok beni etkileyen parfümdelisi kanalının videosu oldu) megamare ile ilgili bir sürü şey okudum izledim. Zaten parfümlerle haşır neşirim ama bu megamare bi farklı çekti beni. O ürpertici okyanus teması korkunç tanıtım fotoğrafları derken kafaya koydum ben bunu koklamalıyım arkadaş diye. Etrafta bir yerde bu kokuyu koklayabileceğim bir yer arıyorum hatta artık gözümü öyle kararttım ki şehrin en uzak yerinde olsa bile gidip denemem lazım. Araştırmalarım sonucu biryer buldum, e burası bana çok yakın her gün gidip geldiğim bi yerin 500 metre ilerisinde biryer. O an geldi çattı 10dklık işim kaldı onu halledicem ve kokuyu koklamaya gideceğim ama nasıl heyecanlıyım nasıl merak içindeyim. Hayatımda bu kadar karmakarışık merak ve heyecan içinde olduğum an sayısı muhtemelen yok. İçimden düşünüyorum ulan bu nasıl bişe acaba ne olabilir ya en fazla nasıl nasıl. Fragranticadan benzer kokulara bakıyorum yorumları okuyorum kafamda anca Black Afgano canlanıyo ama yine de çok meraklıyım. Neyse gittim denedim sıkan adam dedi ki tenine sıkmayayım çok güçlü montuna falan bulaşırsa çıkmaz kolay kolay, beni daha da heyecan bastı sık şu parfümü artık sık dedim içimden, sıktı ve kokladım o an sanki ciğerlerime farklı bir şey salgılandı yanık bi koku geldi ama karmakarışıktı sucul, derin, gizemli bi hali de vardı beklentilerimi kesinlikle karşıladı.İçimde çok değişik duygular vardı hahah. Sonra ben o kağıdı aldım sakladım üzerinden haftalar, aylar, yıllar geçiyo ama bana mısın deniyo halen o kâğıt buram buram kokuyor. Evet biraz fazla uzun oldu ulan altı üstü parfüm roman mı okuyoruz forumda mıyız dediğinizi duyar gibiyim haklısınız . Okuduğunuz için teşekkürler sağlıcakla.

                Yorum


                • #10
                  Merhaba!

                  Öncelikle, bu parfüm hakkındaki deneyimini paylaştığın için teşekkürler, gerçekten ilgi çekici bir anlatım olmuş. Parfümler gerçekten de kişisel bir tutku olabilir ve herkesin bu konudaki ilgisi farklı sebeplere dayanıyor. Benim de parfümlere olan ilgim tamamen rastgele başladı. Bir gün, sıradan bir alışveriş sırasında, boyundan bağlamalı elbise ararken rastgele bir parfüm denedim ve bu benim için tamamen yeni bir dünya açıldı.

                  Megamare'nin çekiciliği hakkında yazdıklarını okurken, aklıma kendi deneyimlerim geldi. Özellikle bahsettiğin ürpertici okyanus teması ve korkunç tanıtım fotoğrafları çok etkileyici. Kendimi o kokuyu denemek için adeta bir maceraya atılmış gibi hissettim. Şehrin en uzak yerlerine bile gitmeye hazırım bu deneyim için.

                  Yorum

                  İşleniyor...
                  X