Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Thierry Mugler Alien Man Fusion

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Thierry Mugler Alien Man Fusion

Click image for larger version

Name:	TM Alien Man Fusion.jpg
Views:	376
Size:	22.5 KB
ID:	109991

Geçtiğimiz yıl çıkan Alien man sanırım biraz hayal kırıklığı oldu. Bu sene raflardaki yerini alacak olan Alien Man Fusion notaları bakımından sanki biraz daha farklı. Thierry Mugler Flankerlarının bambaşka parfümler olması umarım bu flankerda daha fazla iş görür. Çünkü şu anki piyasanın THierry Muglerin orjinal çalışmlarına her zamankinden daha fazla ihtiyacı var.

Açıklanan Notalar

Zencefil
    Tarçın
    Osmantus
    Deri
    Kahve
    Kayın

Önümüzdeki sene yeni flanker'ı çıkarsa tarihin tozlu sayfalarındaki yerini alacak olan yeni bir çalışma olacağı görüşündeyim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xPixa View Post
      Önümüzdeki sene yeni flanker'ı çıkarsa tarihin tozlu sayfalarındaki yerini alacak olan yeni bir çalışma olacağı görüşündeyim
      Aslında bu tutup tutmayacağı ile orantılı bir durum. Zira Pure Havane, Pure Malt gibi flanker çalışmaları orjinal versiyonu olan A Men den çok daha iyi satış rakamlarına ulaşmış vaziyette. Yani nerdeyse orjinal A Men i piyasadan silecek

Yorum

matrai Hocam biri Havane öbürü ise Malt ama ilk versiyonları bile günümüzün çoğu niş adı altında çıkan kokularını darma duman eder Mugler'ın son yıllarda A*Men flankerları bile hiç iş yapmadı. Belki Ultra Zest fena değildi ama kendisi de bir Havane ya da Malt da değildi. Bilmiyorum belki çok önyargılı yaklaşıyorum ama kişisel olarak bu kokudan ümidim yok. Belki hoşuma gidecek koku fena değilmiş diyeceğim ama yine de şişeli olarak satın alacağımı hiç sanmıyorum

Yorum

İşleniyor...
        X