Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Guerlain Bois Mystérieux - Encens Mythique

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Guerlain Bois Mystérieux - Encens Mythique

    Click image for larger version  Name:	Bois Mystérieux.jpg Views:	1 Size:	32.6 KB ID:	108298Click image for larger version  Name:	Encens Mythique.jpg Views:	1 Size:	35.6 KB ID:	108299

    Guerlain 2019 a 2 parfüm ile giriş yapıyor. Bois Mystérieux ve Encens Mythique ile aslında yeniden üretim ve yeni sınıfa dahil etme olarak görebileceğimiz çalışmalar daha önce Les Déserts d'Orient serisindeki Encens Mythique D'Orient ve Songe d'un Bois d'Ete olarak tanıdığımız ve sevdiğimiz parfümler. Şimdi LES ABSOLUS D'ORIENT serisine dahil edilmiş. Bunun aslında 3 olumlu tarafı var. Bunlardan birincisi ulaşılabilirliği daha rahat olacak, ikincisi fiyat olarak çok daha uygun olacak, üçüncüsü 125 ml lik şişelerde olacak.

    Bu sınıflandırma ve fiyatlandırma stratejisi oldukça başarılı olacağına inanıyorum. En büyük sorun acaba parfümlerde bir reformüle söz konusu olacak mı. Eğer olmazsa özellikle Bois Mystérieux un adını bundan sonra sıklıkla duyacağız gibi.


    Bois Mystérieux Açıklanan Notalar
    neroli
    defne
    atlas sedir
    paçuli
    yasemin
    deri
    mür


    Encens Mythique Açıklanan Notalar
    gül
    aldehitler
    safran
    pembe biber
    vetiver
    paçuli
    odunsu notlar
    ambergris
    olibanum

  • #2
    Bu değişimi şirketin kâr amaçlı bir uygulaması olarak görüyorum ve formüllerdeki maliyeti yüksek içeriklerde törpüleme yapılarak yeni şişelere konulacağını düşünüyorum.
    Umarım bariz farklar hissedilmez.

    Yorum


    • #3
      Ben de ticari açıdan yaklaşıyorum bu duruma. Hani bazen oyun yapımcısı firmalar eski oyunları remastered edip tekrardan piyasaya sürerler ya yeniden gelir kaynağı yaratsın diye bu olay da mentalite açısından aynı ama oyunlarda grafikler günümüze göre uyarlanırken parfümlerde ise tam tersi olarak koku kompozisyonu değiştirilerek genelde kalitesi düşürülüyor. Guerlain gibi parfüm evi olan bir firma çok büyük törpüleme yapmayacaktır heralde ama illa olacaktır kanaatindeyim.

      Yorum


      • #4
        Guerlain, diğerleri gibi aptal değildir yapılanma ve regülasyon zaten birkaç yıldır var ve olmalıydı da. Korkmaya gerek yok.

        Yorum


        • #5
          Ulaşılabilirlik açısından sevinsem de eski şişeleri daha çok beğeniyordum.

          Yorum


          • #6
            Beymen'in internet sitesinde yerini almış bu yeniler.
            Yeni şişeler 1248 TL iken eski şişeler 1650 TL

            Yorum


            • #7
              Altuğ hocam başka bir forum sitesinde birkaç sene önce Songe d'un Bois d'Ete hakkında başlık açıp yorum yapmıştınız ben de denemiş ve çok beğenmiştim kokuyu.. Fazla bir değişiklik yapmamışlardır inşallah.

              Yorum


              • #8
                Orjinal yazı sahibi: Sedobey View Post
                Altuğ hocam başka bir forum sitesinde birkaç sene önce Songe d'un Bois d'Ete hakkında başlık açıp yorum yapmıştınız ben de denemiş ve çok beğenmiştim kokuyu.. Fazla bir değişiklik yapmamışlardır inşallah.
                Hiçbir değişiklik yok. Bu fiyata bu parfüm bedava kalmış. Aklınızdaysa bence alın

                Yorum

                İşleniyor...
                X