Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

The Alchemist's Garden - Gucci

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• The Alchemist's Garden - Gucci

Click image for larger version  Name:	o.74386.jpg Views:	1 Size:	286.5 KB ID:	106432

Beklenen hamle gerçekleşti.
    Alberto Morillas iş birliği ile markanın kreatif direktörü Alessandro Michele'in perspektifinden,artık Gucci'nin de bir özel serisi var.
    Seride yer alan yağ ve kokuları farklı kombinasyonlarla bir araya getirerek kişiselleştirmek mümkün.
    Şişelerde antika eczacı şişelerinden esinlenilerek oluşturulmuş.

https://www.fragrantica.com/news/Guc...ine-11762.html
    Son Düzenleme murrjm; 08-01-19, 19:33. Tarafından yapıldı.

Bir çok designer markasının özel serisi olupta Gucci nin olmamasına şaşırıyordum ki beklenen hamle gelmiş. Özellikle son zamanlardaki designer serisindeki parfümleri bile oldukça çıtayı yükseltmişken özel seriden umudum bir hayli fazla. Hadi Gucci sadece beklentimi karşıla yeter...

Yorum

Çılgın tasarımlarını özel seri şişelerde de uygulayacaklar mı merak ediyorum.

Yorum

Gül olarak Bulgar gülü tercih etmişler. Femme Absolute'da da öyleydi. Sanki Fransız markaları (Guerlain, MFK vs) Türk gülü tercih ederken, İtalyan markaları Bulgar gülü tercih ediyor gibi geliyor.

Yorum

Selfridges'ın sitesinde ağır fiyat etiketleriyle görücüye çıkmışlar.

Shop the GUCCI Fragrance range from our Beauty department for a wide range of GUCCI Fragrance | Available to buy online from Selfridges.com
          - Stop the car...
          - What ?!
          - Stop the fuckin' car!

Yorum

• Lagerfeld
            Lagerfeld Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            matrai Amouage Jubi 600 TL iken Twitter'da paylaşmıştım "wow" diyerek. Şu anki fiyatlar yüzünden niş parfümler Helenistik dönem heykelleri gibi geliyor bana.
            Uzaktan bakıp sadece inceleyebiliyorum.

• matrai
            matrai Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Şu devirde ben olsam O night denilen parfümün başına tapınak şovalyelerini koyardım başına bir iş gelmesin diye. Kaba taslak bir hesap yatım toplam 600 fıs filan sıkabilirsin kendi şişesinden bununda tek fısı 15 tl ye gelir. Gidip denenmez bile. Satış görevlisine sıktırıpta almasan, adam dövse haklı

• murrjm
            murrjm Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            250 ml'lik boyunu çıkarmışlar.Orta Doğu kullanıcısına ancak yeter.

Eskideki her şeyin kötü olmadığına inancın artık giderek arttığının parfüm sektörüne de yansıması. Elveda moderniz hoş geldin post-modernizm :-)

Yorum

250ml maşallah, ml miktarı azmış.

Yorum

İşleniyor...
            X