Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Tiziana Terenzi Nero Oudh

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Tiziana Terenzi Nero Oudh

Click image for larger version

Name:	Nero Oudh.jpg
Views:	297
Size:	27.3 KB
ID:	106329

Terenzi kardeşleri tutabilene aşk olsun. Bu ne hızdır ne ara düşünüp taşınıp parfüm tasarlayıp çıkartıyorsunuz helal olsun valla. Yine 2 tane parfüm çıkartmışlar. Benim en fazla dikkatimi çeken Nero Oudh oldu. Çünkü bu klasmanda Laudano Nero gibi sağlam bir referansa sahipler. Simsiyah şişesi ve kapağı ile tasarımda bu sefer dikkat çekici. Karanlığa oldukça fazla atıfta bulunulmuş. Normalde çıkarrtıkları parfümlere her zaman olumsuz bir bakış açım olsada bu sefer merak ettirdi beni. Geldiği gibi mutlaka deneyeceğim.

Nero Oudh Açıklanan notalar

bergamot
    green mandarin
    saffron
    bulgarian rose
    jasmine
    orange blossom
    indian oud
    patchouli
    vanilla
    tonka bean
    musk.

Ağzıyla kuş tutsa ilgimi çekmeyecek bir marka oldu kendileri... En az Ursa kadar bir şey çıkarmaları lazım bence ki aslında tam tersine akıllıca davranıp tamamen piyasaya oynuyorlar. Bu tür markaların kendilerine niş demeleri bana tuhaf geliyor. Dior veya Chanel den daha performanslı parfümler üretiyorlar diye mi bu? O zaman onlar da niş. Designer dediğimiz parfümler sadece marketlerde satılanlar demek ki?

Yorum

Tek heyecan yaratan nota indian oud ursa ile ayni olursa yeni favorilere eklerim

Yorum

Samsungun damızlık gibi sürekli piyasaya yeni telefon modeli sürmesinin kozmetik versiyonu Terenzi kardeşler.

Yorum

Bakalım yine hangi parfümden esinlenmişler!!!
          İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

Nokofçu Terenzi yine aktif :-)

Yorum

Ahhh yinemi Terenzi , bu ne hız .
              Olsun yinede Terenziyi en iyi taklidcilerden görüyorum . Performans canavari taklidleriyle rakipsiz bi marka . Hayatinda yaptigi en iyi taklid olan Ursa ile hala zirvedesin . Zirveyide Montale ye kaptirmicak gibi görünüyo .

Yorum

woooww bunu denemem gerek

Yorum

parfüm dünyasının en iyi modifiye markası !!!

Yorum

Ne oudmuş yahu cidden oud parfümü çıkaran çıkarana

Yorum

İşleniyor...
                    X