2002 yılında Costume National markası için Laurent Bruyere tarafından tasarlanan amber ve çay notasının güzel birlikteliği olan bir parfüm. Aslında kadın parfümü olarak piyasaya çıkmış fakat kadından çok erkeklerin kullandığı bana kalırsa unisex yapısında bir koku. EDP formatında olan parfüm kalıcılık ve farkedilirlik olarak ortalama değerlere sahip olup. Costume National markasının diğer parfümlerinde olduğu gibi parfüm sektöründe kaliteli işlerle adından söz ettirdiği ve kullanıcılar tarafından çok sevilen bir parfümüdür.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Costume National - Scent İntense
Çökme
X
-
Costume National - Scent İntense
2002 yılında Costume National markası için Laurent Bruyere tarafından tasarlanan amber ve çay notasının güzel birlikteliği olan bir parfüm. Aslında kadın parfümü olarak piyasaya çıkmış fakat kadından çok erkeklerin kullandığı bana kalırsa unisex yapısında bir koku. EDP formatında olan parfüm kalıcılık ve farkedilirlik olarak ortalama değerlere sahip olup. Costume National markasının diğer parfümlerinde olduğu gibi parfüm sektöründe kaliteli işlerle adından söz ettirdiği ve kullanıcılar tarafından çok sevilen bir parfümüdür.Etiketler: Yok
- 2 beğenme
-
Sevdiğim karanlık çiçek yorumu performansı çok harikalar yaratmasada tatmin edici hareket edip vucut ısınızda yükselme olunca iz bırakan bir yapıya sahip genel beğeniye uygun bir çok karşı cins ve hemcinsim tarafından oldukça övgü almış bir eserdir kendileri markanın 2. iyisi 1 numara soul bence çok orjinal bir yapısı var soulun
- 3 beğenme
-
Sadece çiçek kokulu parfümler kullanan kadınlara ben bunu hediye ediyordum bi zamanlar. Farklı bir şeyler de denesinler, belki çiçek = kadın klişesinden çıkarlar diye... Sanırım 4-5 yıl önceydi. Yaklaşık 1 yıl boyunca, 5-6 kız arkadaşıma alıp hediye etmişimdir muhtemelen. O ara, eşim de kullanmıştı 1 şişe yanlış hatırlamıyorsam.
- 2 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: BurakkkÇok güzel bir parfüm. Beğenerek kullandım 1 şişe 100lük. Ama performansı üzdüğü için 2.bir şişe almadım.
Şu sınırlı sayıda üretilen Parfum versiyonu nasıl tabi bilmiyorum.
Yorum
-
performanstan şikayetçi olanlar special edition parfüm versiyonunu edinebilirler. hepsiburadada 300-350 lriraya bulunuyordu en son. ben de 2015 batch olanı elden çıkarıp special editionu aldım
- 1 Beğen
Yorum
Yorum