Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

"Bad Boys Are No Good But Good Boys Are No Fun" - Kilian

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • "Bad Boys Are No Good But Good Boys Are No Fun" - Kilian

    Click image for larger version  Name:	BKIN2PL01_1.jpg Views:	0 Size:	210.9 KB ID:	155579

    Geçtiğimiz haftalarda bir AVM'de Sephora'da parfümleri test ederken, bana Invictus, Eros, Acqua Di Gio öneren satış görevlisine nazikçe farklı bir şeyler aradığımı ifade edince bana: "Ovvvv.... Tamamdır! OK! O halde tam size göre çok farklı, çok özel bir ürünümüz var. Yeni geldi daha, niş bir marka!" diyerek bu parfümü göstermişti.

    Kilian'ın kalite ve fiyat olarak tasarımcı piyasasına oynadığı serinin parfüm şişe tasarımları ve adları (bir diğer parfümünün adı da: "I Don't Need A Prince by My Side To Be A Princess")
    direkt "imaj satma" üzerine kurulu... Ama aslında şöyle bir durum söz konusu:
    Click image for larger version  Name:	kilian2.jpg Views:	0 Size:	22.6 KB ID:	155580
    Kokuyu anlatmak gerekirse: Duş sonrasında Axe Deodorant sıkan bir ergenin üzerine 2.5 litrelik bir kola dökülmüş gibi kokuyor.

    Açılışında kısa bir süre kolayı hissediyorsunuz, ama çok geçmeden kayboluyor ve karmakarışık bir sentetik bombasına dönüyor. Hakkını yemeyelim dry-down kısmında sedir hissedilebilir seviyede! Ama genel olarak tatlı bir koku. Sephora'daki diğer Kilian parfümleri gibi, ergenlik yaşları ile 20 yaş aralığı arası tüketicilere yönelik bir ürün gibi gözüküyor.

    Daha ne denebilir ki? İnsan gerçekten hayret ediyor... Kim bir sabah uyandığında o güzel yeşil, ağacımsı, oryantal, çiçeksi kokuları bir kenara iterek "Coca-Cola gibi kokmak istiyorum!" der ki...

    Tamam Kilian'ın artık açgözlü Estee Lauder imparatorluğunun bir parçası olduğunu biliyorum ama çıtayı bu kadar yükseğe koyacaklarını tahmin etmezdim ben.

    Neyse, ben notaları tam olarak yazıp da bitireyim:

    Üst Notalar: Coca-Cola, Misket Limonu

    Orta Notalar: Tarçın, Elma, Küçük Hindistan Cevizi

    Alt Notalar: Sedir, Amber Ağacı???
    Son Düzenleme Aryan; 06-03-20, 13:25. Tarafından yapıldı.

  • #2
    Ben bu serideki parfümlerin hiç birini başarılı bulmadım.Sephoraya girdiğimde oradaki görevli bayana sordum. Niş parfümlerden gelen oldu mu hiç diye. Çünkü zaman zaman geliyor bilirsiniz. Daha önce olfactive Studio vardı fakat sonra getirmediler bir daha. Bana verdiği cevap evet var , Kilian parfümleri geldi dedi. Kilian'ı genel olarak pek sevmesemde heyecan vermişti. Bana gösterdiği parfümler tamamen designer grubuydu. Hepsini denedim ve hepsi birbirinden vasat, birbirinden yapaydı. bir kaç gün önce yine bir kilian başlığında ;
    Click image for larger version  Name:	WUQJB5.png Views:	0 Size:	23.4 KB ID:	155589
    tamam Tom Ford markası da her iki platformda top koşturuyor fakat onun yine iki alanda da başarılı kokuları var . Hatta zaman zaman prive serisindeki parfümleri signature grubuna alıyor. Fakat kilian bence mümkünse eski haline dönsün ve Calvin Klein gibi sürekli Flanker çıkartacağım diye uğraşmasın.

    Yorum

    İşleniyor...
    X