Son sıralar kokusu oldukça fazla burnuma gelen bir Lancome parfümü. Bayık hafif çiçeksi bolca şekerli İnanılmaz kalıcı ve bir o kadar farkedilir bir kadın parfümü. Oldukça romantik bir koku. Günümüz kadın parfümseverlerinin bolca ilgisine maruz kalmış ve hızlıca hit olmuştur. Çıkış yılının 2012 olduğunu göz önünde bulundurursak şöhret basamaklarını hızlıca çıktığını söyleyebiliriz. Tabi parfümör kadrosunda Dominique Ropion ve Oliver Polge gibi 2 usta burun olunca ortaya böyle bir şey çıkması kaçınılmazdı. Julia Roberts gibi bir ismi reklam yüzü olarak kullanınca pazarlama harikası bir parfüme dönüşmüştür
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Lancome - La Vie Est Belle
Çökme
X
-
Lancome - La Vie Est Belle
Son sıralar kokusu oldukça fazla burnuma gelen bir Lancome parfümü. Bayık hafif çiçeksi bolca şekerli İnanılmaz kalıcı ve bir o kadar farkedilir bir kadın parfümü. Oldukça romantik bir koku. Günümüz kadın parfümseverlerinin bolca ilgisine maruz kalmış ve hızlıca hit olmuştur. Çıkış yılının 2012 olduğunu göz önünde bulundurursak şöhret basamaklarını hızlıca çıktığını söyleyebiliriz. Tabi parfümör kadrosunda Dominique Ropion ve Oliver Polge gibi 2 usta burun olunca ortaya böyle bir şey çıkması kaçınılmazdı. Julia Roberts gibi bir ismi reklam yüzü olarak kullanınca pazarlama harikası bir parfüme dönüşmüştür -
Kendisine ait anlamsız bi' sürü flanker'ı da vardır. Hatta bunlardan birinin fiyatı 950$ dır.
Adı ise kısa film gibidir. "La Vie Est Belle L`Extrait de Parfum by Mellerio dits Meller"
- Stop the car...
- What ?!
- Stop the fuckin' car!
- 3 beğenme
Yorum
-
Özellikle manevi kardeşimde koklamayı daha sevdiğim ve onun teninde efsane bir hale bürünen parfüm...Bu arada başka bir konudada yazmıştım kendisi rahat 5 şişe bitirmişdir edp olan versiyonunu ve kendisi erkek.Böyle feminen bir koku nası güzel duruyor adamın teninde hala şaşırırım
- 2 beğenme
Yorum
-
Sizin önceki yorumunuz aklımda kaldığı için bir ara kağıtta tekrar kokladım, birşey mi kaçırıyorum diye. Yok, yani unisex-kadın parfümleri ile aramın iyi olmasına rağmen bu kokuyu bir erkekte canlandıramadım. Arkadaşınız şanslı olmalı
-
Hocam bana görede aşırı feminen ama yemin ederim adam taşıyor bu kokuyu yahuu
-
Etrafta sıkça duyduğum berbat doldurma versiyonlarını yorumum dışı tutacağım. Şekerli parfümleri her ne kadar çok sevmesemde La vie est belle başarılı bir koku. İrisin şekerli havaya kattığı pudramsılık gayet hoş. Performans olarak zaten söylenecek söz yok. Hem kalıcılık hem silaj üst seviyede. Başarılı bir ürün kısacası.
- 3 beğenme
Yorum
-
Flowerbomb çakması oldugunu düşündüğüm, gourmand / paculi kombosu..
Ancak Flowerbomb cok daha zengin bir koku, çay, citrus notaları ve muhteşem bir orkide kullanımı, kadifemsi bir misk ve cayla karısan harika bir osmanthus/yasemin arkadaşlığı var.
Bence olmamış :-( LVEB yerine Flowerbomb'u kesinlikle tercih ederim..
- 3 beğenme
Yorum
Yorum