Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bvlgari- Rose Goldea

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Bvlgari- Rose Goldea

Click image for larger version

Name:	
Views:	0
Size:	211.6 KB
ID:	60562 2016 yılında piyasaya sürülmüş olan Rose Goldea’da gül ve şakayık kokuları baskın. Odunsu özelliklerinin geride kaldığını söyleyebilirim. Katman katman açılan bir koku değil, ancak ilk sıkıldığı tazelikte kalıyor. Kalıcılığı orta düzeyde, gün içerisinde kullanıma daha uygun. Serinin diğer parfümleri arasında bence en başarılı olanı. İki kutu kullandıktan sonra ara vermiş olsam da tekrar alacağım parfümlerden. Son olarak orta yaş kadınına hitap ettiğini de belirtmeden geçmeyeyim.
    Son Düzenleme mare serenitatis; 16-01-18, 16:10. Tarafından yapıldı.

Güzel yorumunuz için teşekkürler. Bvlgari parfümlerini genellikle çok özgün buluyorum. Bvlgari Omnia yıllarca imza parfümümdü. BLV, BLV note, BLV II, pour femme, jasmin noir............... liste uzar gider. Ancak son dönemde çıkardıkları Goldea'ya bir türlü ısınamadım. Şekerli buldum. Bvlgari'de şekere bulandı diye düşündüm. Bu yüzden Rose Goldea'yı denemedim bile. Önyargılı davrandım sanırım. Oysa kadın parfümlerinde gül notasını en başarılı işleyen firmalardan birisidir Bvlgari. Yorumunuzu okuyunca ilk fırsatta denemem gerektiğini farkettim.

Yorum

İşleniyor...
    X