Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Narciso Rodriguez Poudree

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Narciso Rodriguez Poudree

Click image for larger version

Name:	Narciso-Rodriguez-Narciso-Poudree-review.jpg
Views:	6454
Size:	120.0 KB
ID:	5088
    Narciso Rodriguez denince akla misk geliyor hemen. Miskle aram iyi olmadığı için Narciso parfümlerini pek tercih etmiyorum. Fakat Poudree diğerlerinden farklı. Yumuşak, kremsi, tatlı hoş bir pudra kokusu. İddialı bir koku değil fakat oldukça rahatlatıcı, huzur veren bir koku, pastel pembe hissi veriyor sanki. Pudra kokusu sevenlerin mutlaka denemesi gereken zarif, feminen bir koku.
    İlk sprey çok güçlü, baharatlı çiçekler. Sonrasında pudramsı misk çıkıyor ortaya. Parfüm teninizle bütünleşiyor, parfüm gibi değil de çok doğal, ten kokusu gibi. Bebeksi bir çekiciliği var.
    Şişesi de çok zarif değil mi?

Şişeyi mıncırasım geldi.
    Sadece garçons.

Yorum

Şişesi de ismi de bebeksi tanımını hak ediyor. Şimdiye kadar denemediğim için kokusu hakkında birşey diyemiyorum ama Narciso yine ismine özdeş bir koku yapmıştır.

Yorum

Benim enn sevdiğim Narciso parfümü...Gerçekten çok yumuşak ve rahatlatıcı bir kokusu var.

Yorum

Kokladığım en güzel pudramsı kokulardan birisi, bebek pudralarını andırıyor. Chloe love ile kıyasalama yapabilecek birisi var mı?

Yorum

• Rayiha
            Rayiha Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Chloe Love, aydınlık ve yumuşak, pudramsı ve temiz bir koku. Çiçeksi yönü, diğerine göre daha baskın, bebeksi tanımına daha yakın durduğunu söyleyebilirim. Yayılımı ve farkedilirliği yüksek. Narciso Poudre'u ise, Love'a göre daha ağırbaşlı buluyorum. Misk içeriği oldukça yoğun ve odunsuluk hissediliyor. Love kadar yayılan bir koku değil ancak yakın mesafede kuvvetli.

Henüz denk gelemedim kendisine. Girdiğim mağazalarda bu versiyonu hariç diğerlerine rastladım.

Aramaya inanmak... Devam.

Teşekkürler Sevgili Zegna.
          - Stop the car...
          - What ?!
          - Stop the fuckin' car!

Yorum

Bayıldığım, avm ye her gidişte kokladığım koku. Bunu diğer pudralı kokulardan ayıran yönü içinde tatlılık barındırması bence. Bir pudralı koku hayranı olarak en kısa sürede almak istiyorum.

Yorum

Hoşgeldin sevgili pink pepper inşallah bu harika parfüme hemen sahip olursun ... ben şahsen narciso edp , edt ve poudre üçüne de bayılıyorum

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hanımeli View Post
                Hoşgeldin sevgili pink pepper inşallah bu harika parfüme hemen sahip olursun ... ben şahsen narciso edp , edt ve poudre üçüne de bayılıyorum

Hoşbuldum hanımeli Yeni forumu söyleyince koştum geldim. Üyeliğim onaylanır onaylanmaz da yazmaya başladım. Narciso kokularının bir çizgisi var. Sanırım misk i yoğun olarak kullandıkları için böyle düşünüyorum. Notalar konusunda pek bilgili değilim henüz

Yorum

• matrai
                  matrai Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Bende bu vesileyle hoşgeldiniz diyeyim 😀

• pink pepper
                  pink pepper Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Hoşbuldum çok teşekkür ederim. Nedense buraya daha çok içim ısındı.

Orjinal yazı sahibi: pink pepper

Hoşbuldum hanımeli Yeni forumu söyleyince koştum geldim. Üyeliğim onaylanır onaylanmaz da yazmaya başladım. Narciso kokularının bir çizgisi var. Sanırım misk i yoğun olarak kullandıkları için böyle düşünüyorum. Notalar konusunda pek bilgili değilim henüz
                İyi ki geldin canım notaları , parfümleri öğrenmek için doğru yerdeyiz...burada tecrübelerini bizimle paylaşan çok donanımlı dostlarla bir aradayız

Yorum

Nişanlıma bu parfümü önerdim tekin acarda çok bana göre değil dedi...Bvlgari Goldea beğendi birde bu ara Chleo love story seviyor

Yorum

benim de en beğendiğim pudra kokularından..
                    erkek kullanımı için çok uygun değil diye düsünüyorum.

Yorum

Cok güzel bir pudra temalı koku, ancak Chloe Love gibi çarpıcı bir pudra bekliyorsanız hayal kırıklığı olur.
                      Koku cok daha yumuşak ve bağırmayan bir koku.

Şişe tasarımı rengi nefis.

Ancak silaj ve kalıcılıgı zayıf buldugum icin pas gecmiştim.

Pudra seviyorsanız hala ortalardayken yok olmadan once Chloe Love almanızı tavsiye ederdim :-)

Yorum

Harika bir parfüm.

Yorum

Son zamanlarda yaratılan en iyi designer parfümlerden bence.

Yorum

İşleniyor...
                          X