Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Narciso Rodriguez For Her EDT

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Narciso Rodriguez For Her EDT

Doğru kategoriye yazdığımı umuyorum. Sorum bu parfümü kullananlara. Kullananlar bilir parfümün başlangıcındaki o yoğun misk kaybolduktan sonra tene yerleştiğinde ortada harika bir koku kalıyor. Parfümü yorumlayan herkes benzer şeyler söylemiş fragrantica'da da. Ama bunun için sabretmek ve kokunun yerleşmesini beklemek gerekiyor. Tabii ki gülü seven dikenine katlanır vs. ama acaba sonlardaki bu hissiyatı başından sona veren başka bir parfüm var mı? Sadece dip notalardan hangi parfümlere benziyor bunu benim gibi acemi burunların tahmin etmesi oldukça zor.

Emin olun. Sahibine farkettirmeyen ancak koridoru dolduran cinsten bir kokudur. Narciso sahibine değil. Etrafındakilere hitap eden bir markadır. Kokularıda öyle. Sarah Jessica Parker Lovely. Gucci Oud misk ana temalı kokular. Benim gözümde ... Sevgilerle...

Yorum

• misk
      misk Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Yorumunuz için çok teşekkürler. Lovely ben de var ama bahsettiğim o kremsi hava Lovely de yok bence. Onu da çok severek kullanıyorum hatta yaz kış sıkılmadan kullanılabilecek bir koku bana göre. Ama Lovely'i genel olarak EDP ye benzetiyorlar sanırım.

Bu kokuya bayılıyorum fakat her sıktığımda annemin erkek parfümü koktu demesinden çok sıkıldım. Sizce maskülen bir tarafı var mı?

Yorum

Ben maskülen bulmuyorum belki sadece ilk sıkıldığında.

Yorum

İşleniyor...
      X