Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Thierry Mugler Angel

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Thierry Mugler Angel

Click image for larger version

Name:	Thierry-Mugler-Angel-6-1024x702.jpg
Views:	2259
Size:	302.6 KB
ID:	3026

O bir star hatta süperstar. Dünyanın en çok satan parfümlerinden biri. Güçlü, yoğun, zengin, özgün, gourmand bir koku.

Notalarında yok yok: Kavun, hindistan cevizi, mandalina, cassia (çin tarçını), yasemin, bergamot, pamuk şekeri, bal, şeftali, kayısı, böğürtlen, erik, kırmızı meyveler, orkide, yasemin, gül, zambak, tonka, amber, paçuli, misk, vanilya, bitter çikolata, karamel.
    Yüz elli bin tane notası da olsa, çikolata-paçuli gibi kokuyor Koyu-karanlık-yoğun bir çikolata kokusu. Sadece kokusunu almıyorsunuz, neredeyse kokunun tadına bakıyorsunuz
    Yıl 1992, ilk defa bir kokuda böylesi yoğun çikolata ve karamel kullanılmış. Bu yönüyle çığır açan bir koku olmuş, parfüm sektörüne yeni bir yön çizmiş. Ancak yoğun paçuli (%30) kullanılmış olması, parfümü tahammül edilemez kılabiliyor.

Bir çoğumuz için çok fazla: Çok tatlı. Çok güçlü. Çok agresif. Çok sıcak.
    Birileri için mide bulantısı iken, birileri için yeri doldurulamayacak muhteşem bir koku.

Angel kadın parfümü olarak piyasaya sürülmüş olsa da, erkeklerin de rahatlıkla kullanabileceği bir koku.

Geçenlerde ZARA ya gitmiştim.
    Bunun sample ları da yanımdaydı çıkardım mağaza ortasında kafamdan aşağı 4-5 fıs yaptım biraz sonra yanımdan geçen genç sevgili bir çift" AAAAA!!! Ne berbat bişey kokuyo burası " diye söylenerek yanımdan geçti
    He he dedim içimden ne anlarsınız siz

Yorum

T.acar bir parfüm siparişimin yanında yollamıştı bunun sample nı, bence harika bir koku.. A men e göre çok daha başarılı olmuş bayan versiyon..

Yorum

Yine defalarca deneyip burun kıvırdıktan sonra birisinin üstünde beğenmem sonucu aldığım,sonra da vazgeçemediğim bir parfüm.Tende oturduktan sonra çok güzelleşiyor.Ben bu parfümü özellikle yazın rüzgarlı havalarda deniz kenarında kullanmaya bayılıyorumKış kokusu denir ama açık havada olduktan sonra ve abartmadıktan sonra yaza yakıştığını düşünüyorum.

Yorum

Kadınlarda koklamaktan bıkmadıklarımdan. Arada sırada ben de kullanmaktan keyif alıyorum. Gerçekten benim üzerimde de esintili havada yazın bile çok tuhaf kaçmamıştı.

Yorum

Yalnız Thierry Muglerin bütün kadın parfümleri bir efsane. Angel, Alien, Angel Muse hepside birbirinden başarılı ve eskimeyen kokular. Bu sırada elinize sağlık Zeynep hanım

Yorum

angel vedat ozan'ın da kullandığı kokular arasında..

Yorum

hiç hoş anılarım yok yorumsuz...

Yorum

Sevgili Zegna ne güzel anlatmışsınız. Çok ilginç bir şekilde Angel bana hiç tatlı gelmiyor. Nefis bir paçuli kokusu. Ancak fazla sıkılırsa çok ağır bir kokuya dönüşüyor.

Yorum

Kaside hanım hoşgeldiniz bana tatlı gelmiyor aksine buram buram sert bir paçuli

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Bazen çok tatlı parfümler beni bunaltabiliyor ama böyle zamanlarda bile Angel ı rahatlıkla kullanabiliyorum.Çünkü bana göre Angel aynı zamanda temiz bir his veriyor.Hatta bana az sıktığım zaman saçlarımdan yayılan ballı,karamelli şampuan kokusu gibi geliyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hanımeli
                        Kaside hanım hoşgeldiniz bana tatlı gelmiyor aksine buram buram sert bir paçuli

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Teşekkür ederim Hanımelicim. 😘😘

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Eskiden hiç sevmezdim bu parfümü şimdi çok seviyorum kokusunu
                          http://www.fragrantica.com/member/1049144/

Yorum

Herkes hayatının bir döneminde Angel'ı seviyor anlaşılan. İlk kokladığımda BÖH! demiştim, ama şimdiki burnumla hoşuma bile gidiyor.

Yorum

Angel Men kullanamayan, katran gibi koktuğunu düşünüp çok ağır bulan erkek arkadaşlarıma Angel for Women öneriyorum. Bence daha az saldırgan ve daha unisex kokuyor. Ben de şahsen bayan versiyonunu daha makul buluyorum.
                              http://www.fragrantica.com/member/761777/

Yorum

İşleniyor...
                              X