Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Avon Starring benzer parfümü arıyorum

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Avon Starring benzer parfümü arıyorum

Arkadaşlar, Avon Starring koni şeklinde şişesi olan bir parfümdü. Bu parfümü deli gibi arıyorum ama hep yurtdışında tek tük kalmış. Avon da üretmiyor. Bu parfümün içeriğini bilmiyorum ama o kokuya yakın / benzer bir koku için neler vermezdim... Bana yardımcı olabilir misiniz? Bu parfümü ergenlik dönemimde bana halam hediye etmişti. Bir daha da bulamadım. Tam aradığım koku. Kendisi yoksa bile bir benzeri vardır diye düşünüyorum. (

Bildiğim hatta duydugum bir parfüm bile değil aslında ama elizabeth 5th avenue parfümünü benzeri olarak söyleyen insanlar var bir deneyin lütfen, birde notaları üzerinden tahmin yapılabilir belki.

Yorum

Şunları bulabildim: "Avon Starring bayanlar için bir çiçek kokusu. Starring 1997'de piyasaya sürüldü. Üst notaları bergamot, frenk üzümü ve sarmaşık; Orta notalarında şakayık, gül, zambak ve osmanthus bulunur. Alt taban notaları vanilya, orkide, amber, vetiver, sandal ağacıdır."

Bu içeriğe yakın bir parfüm öneriniz var mı?

Yorum

Deddiğim gibi elizabeth 5th avenue olabilir öncelikle onu bi deneyin bir çok insan benzedikleri yönünde görüş bildirmiş avonun genelde taklit kokular yaptıgınıda göz önüne alırsak elizabeth 5th avenue 96 yılında çıkmış avonda 97 benziyor olabilirler. bulamazsak notalar üzerinden çıkarım yapmaya çalışabiliriz ancak o iş biraz zor şu notaları kullanmayan kadın parfümü nerdeyse yok

Yorum

İşleniyor...
        X