Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Thierry Mugler Angel

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Thierry Mugler Angel

    Click image for larger version

Name:	Thierry Mugler Angel.jpg
Views:	341
Size:	78.9 KB
ID:	136820


    O bir klasik... O bir kült...Zamanı ve modası geçmeyen parfümlerden. Çıktığı ilk yıldan beri kendine hayran bırakan bir kullanıcı kitlesine sahip. Öyle bir kitle ki bu ondan başka parfüm kullanamayan bir kitle.
    .
    .
    Angel... Tatlı-paçuli parfümlerinin öncüsü. Oldukça zengin bir harmana sahip. Güçlü, saldırgan, arkanızda iz bırakacak bir imza niteliğinde. Geçtiğiniz yerde bir koku bulutu oluşturacak, esintiyle birlikte çevrenizde kokunuzu sordurtacak kadar iddialı. .
    .
    Parfüm çok zengin notalara sahip olsa da genel olarak onu çikolata-paçuli kokusu olarak tanımlayabilirim. Gourmand tarafı ağır basan, yoğun bir parfüm. Tatlı kokulardan hoşlananlar için harika bir alternatif. .
    .
    Kalıcılık ve farkedilirlik muazzam. Dozajlamaya dikkat edilerek kullanılması gereken parfümlerden.

  • #2
    Aynı yorumumu tekrar yapayım Angel piyasaya çıkalı tam 27 sene olmuş dile kolay. Kaç tane koku vardır acaba bu kadar sürede piyasada olup hala satış başarısı gösteren. Kadınlar arasında daha bir bu kadar süre kullanılacağı kanısındayım Angel'ın.

    Yorum


    • #3
      Üzerimdeki etkisi her zaman en yüksek olan parfümlerden... Çok yaşa Angel!

      Yorum


      • #4
        EDP’siyle hiçbir zaman yıldızım barışmadı, midemi altüst eden ve “dislike listemin demirbaşı” bir parfümdür, ancak mavi sıvılı eski sürüm EDT’si muhteşem, keza Angel Muse da öyle.
        https://www.fragrantica.com/member/789115/

        https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

        Yorum

        İşleniyor...
        X