Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Guerlain - Shalimar Legere

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Guerlain - Shalimar Legere

    Kraliçe’nin derisinin, civetinin ve tütsüsünün ayıklanıp, enfes vanilyasına limon, bergamot, portakal, amber ve süsen eklenmiş hali kısaca.

    İçine girersek eğer; yaz kış lezzetle yiyebileceğiniz vanilya aromalı oldukça leziz bi’ limonlu tart kendisi. O kadar lezzetli ki tadı damağınızda ve kıyafetlerinizde uzun süre kalıyor.

    Dozajı kaçmamış bi’ ayar ve baymayan aroma. Evet kraliçeye yakışır bi’ torun olmuş. Belki uğruna şiirler yazılmayacak ama Guerlain kalitesini ve o adı en son şişe kalana kadar gururla taşıyacak bi’ çalışma. Farklılıkların peşinden giden bi’ erkek çok rahat kullanır. Tende çok değişik oyunlar oynayan bi’ karakteri var. Bazen sadece ferah bi’ bergamotla yaşıyor teninizde, bazen vanilyalı limonlu bi’ kek olarak.

    Sanırım artık üretilmiyor. Ama uzaklarda bi' yerlerde, kıyıda köşede kalmış şişeler hala mevcut. Araştırarak bulunabilir.

    Sevgili Minty’den armağan. En kıymetlilerimden tabii ki.
    - Stop the car...
    - What ?!
    - Stop the fuckin' car!

  • #2
    Guerlainin her kadın parfümü efsanedir. Ama söz konusu Shalimar ve Mitsouko ise boyut farklılaşır. Her ne kadar bayan parfümü olarak üretilselerde erkek kullanımında sırıtmayacaktır. O denge o notlarındaki ahenk ve notaların kullanım ustalığı her daim bir numaradır

    Yorum


    • #3
      Mitsouko hiç denemedim ama Shalimar kesinlikle bir erkekte güzel durur.Eşim kullansın isterim mesela.Çok başarılı ve karanlık bir vanilya kullanımı bence.

      Yorum


      • Guest's Avatar
        Misafir Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Shalimar bence de bir erkekte sırıtmaz. Mitsouko ise biraz feminen gelebilir.

    • #4
      Bundan sonra çıkan eau de shalimar versiyonu var bende çok güzel kokuyor annem hastası arada benden gizli kullanıyor farkediyorum en kısa zamanda edt ve edp alıp hediye edeceğim kendisine
      http://www.fragrantica.com/member/1049144/

      Yorum


      • #5
        Bende de eski şişe Eau de Shalimar var. Aynen, vanilyalı limonlu kek olarak tanımlıyorum ben de, özellikle açılışını. Diplerde reçineler etkili hale geliyor. Pudralı bir yapısı var. EdT ama çoğu EdP'den kuvvetli. 2009 üretimi olduğu için IFRA törpülememiş bütük ihtimalle. Yılda birkaç kez kullansam da vazgeçemeyeceklerinden.

        Yorum

        İşleniyor...
        X