Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Scandal By Night

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Scandal By Night

    Jean Paul Gaultier, Le Classique EDT çıktığında ne kadar etkilenmiştim, 2-3 sene aralıksız kullanmıştım, bir Jacques Cavallier yaratımıydı, çok özeldi, baharatlarla vanilyanın, meyvelerle portakal çiçeğinin muhteşem bir kombinasyonuydu.

    Şimdi bu kadar notayı bir araya getirip ortaya başarılı bir iş çıkaran parfümör mü kalmadı yoksa maliyetler yüzünden mi artık başarılı designer parfüm yok ortada (ya da çok az)
    diye düşünüyorum.

    Le Classique gibi harika bir yaratımdan sonra, Scandal gibi bir şekerli su, belli bir çizgisi oldugunu düşündüğüm Jean Paul Gaultier'ye hiç yakışmamıştı.
    Üstüne bir de flanker geldi tabii!! Scandal By Night.

    Bu koku benim son zamanlarda çok kullandığım tabire uyuyor: Kafası karışık bir koku! Bal, tonka, paçuli, biraz meyve, biraz çiçek....

    Evet neticede piyasadaki bir dünya koku ile aynı trene binmiş, tatlı mı tatlı! Yani bir Black Opium'umunuz varsa, ya da hatta Paco Rabanne One Million (bal/paçuli karışımı yüzünden Scandal by Night ile daha bir yakın akraba) paranız cebinizde kalsın derim.

    Kokunun tek elle tutulur yanı kalıcılığı.

    Onun haricinde özel bulduğum, tenimde durdukça evrilen, form değiştiren, farklı notaları deneyimlediğiniz bir yapısı yok. Tekdüze ve sıkıcı. (Çok mu yerden yere vurdum :-)))))

    Notalar bu şekilde,

    Click image for larger version

Name:	Ekran Resmi 2019-01-07 17.08.37.png
Views:	1100
Size:	83.2 KB
ID:	106201


    Tonka, paçuli, sandalağacı falan görünce, "ooooo bir oryantal gourmand geliyor" demeyin, Black Opium, La Nuit De Tresor vs. tarzı kokularınız mevcutsa, bence koklamanıza bile gerek yok.

    Olmamış JPG, sana yakışmadı..
    Ekli Dosyalar

  • #2
    Ne yazık ki adı gibi skandal hatta fiyasko

    Yorum


    • #3
      Bence yeteri kadar yerden yere vurmadınız. Tam bir hayal kırıklığı. İnsanda diyabet yapacak derecede şekerli parfümler yapıyorlar son zamanlarda. Nedir bu anlamıyorum. Sanki en şekerli parfümü kim yapacak diye bir yarışma var.

      Yorum


      • #4
        Bende denedim tüm yazdıklarınıza katılıyorum arkadaşlar , tam bir şeker fiyaskosu 😕

        Yorum


        • #5
          Bu güzel yazı nedeniyle yarın Le Classique EDT kullanmaya karar verdim. ☺️ Tam bu havaların parfümü.

          Yorum


          • #6
            Güncel parfüm akımının çok gerisinde kaldı
            bu marka

            Yorum


            • #7
              Isin garip tarafı çok satılıyormuş. Geçende boynere gittiğimde eşime en çok satanlar listesinde mutlaka almalısınız diyorlardı.

              Yorum

              İşleniyor...
              X