Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Armaf Club De Nuit intense

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Armaf Club De Nuit intense

Click image for larger version

Name:	Armaf Club De Nuit intense yorum.jpg
Views:	5076
Size:	18.6 KB
ID:	82984

Aslında hepimiz fragrantica sayfasında dolaşırken özellikle pahalı parfümlerin acaba daha ucuz versiyonu olan parfümler varmıdır diye bakarız. Bunlardan belkide klonu en fazla olan parfüm şüphesizki aventus tur. Hatta durum öyle bir noktaya geldi ki en iyi aventus klonu hangisi diye insanlar birbirinden yardım istemeye başladı.

İşte bu noktada fragrantica sayfasında aventusa en fazla benzeyen olarak oylanan armaf club de nuit intense'e bir göz atalım.

Armaf Club de nuit intense şüphesiz ki Aventusçuların en merak ettiği parfümlerin başındaydı. Çünkü yakın zaman öncesine kadar ülkemizde ulaşılamıyordu. Şimdi ise bildiğim kadarı ile marka bir distribütöre sahip ve ülkemizde de bir çok yerde ulaşılabilir durumda.

Günümüz piyasasında şu anda 100 ml lik bir aventusun 1850 tl olarak satıldığını düşününce ortalama 280-300 bandında satılan armaf club de nuit intense oldukça cezbedici bir alternatif. Peki koku kısmında gerçekten benzermi?

Çok uzun uzun anlatmaya gerek yok kokuyu çok usta bir burun değilseniz ayırt edemezsiniz. Hatta usta burunlar bile bir yerden sonra ayırt etmekte zorlanır. Kalıcılık ve farkedilirliği ise şaşırtıcı derecede taklit etiği aventustan çok daha iyi. Bu yüzden bazılarımız kendisine Aventus killer diyor

Aventus seviyorsanız fakat fiyatı pahalı geliyorsa Armaf Club De Nuit intense sizin için oldukça iyi bir alternatif olacaktır. Hem fiyatı hem performansı ile sizi üzmez.

Günümüzde her şeyin telif hakkı varken parfümde nasıl olmuyor diye soruyorum kendime.
    estefanyen

Yorum

CDNI'den ben açıkçası çok memnunum; etrafımdaki insanlar da beğeniyor kokuyu. Bizim iki haftada bir Çarşamba günleri yaptığımız Midpoint buluşmalarında Aventus'la CDNI'i bire birebir karşılaştırmamızda yanlış hatırlamıyorsam - Hakan ya da Ali beni düzeltebilir - CDNI çok daha fazla limonsu ve sentetik algılandı. Arada 1500 TL fark da gerçekten çok fazla; değer mi buna? Aslında mantıklı düşününce değmez Aventus-takıntılı düşününce değer. CDNI kullandığınızda gerçekten auranız da değişiyor; önemli olan da zaten bu değil mi? Bence CDNI gerçekten çok iyi ekonomik bir alternatif.

Yorum

• ali
        ali Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Aynen doğru Muaz hocam. Yalnız parfümün son kısımlarını hiç beğenmedim ben. Aventus için iyi bir alternatif olsa da son kısımları büyük hayal kırıklığı.

Bu varken Aventus'a para veren adamı yere yatırıp dövmek lazım.
      Ha Aventus'u da sevmiyorum zaten ama bu arkadaş fiyat ve performans olarak ezip geçer.

Yorum

Piyasayı bilmiyorum tabi ama bu parfümün uzun süredir Türkiye'ye gelmeme sebebi bence Aventus satabilmekti.
        Çünkü çok iyi bir alternatif.
        Şimdi tabi Aventus'un fiyatı almış başını gitmiş artık bundan para kazanma vakti geldi.

Yorum

açılışı dışında bence fena değil
          İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• ali
            ali Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Ben de sonunu sevmedim Ortasını hepimiz sevdik demek

• yanqoue
            yanqoue Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Ben de sonuna bayıldım.
            1-2 saat sonraki kokusu mikkemmel.

• ali
            ali Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            1-2 saat sonrasını ortası olarak düşünüyorum o kısmı en güzel yeri hocam Sonu dediğim en son tende kalan kısmı.

Daha once Aventusu bilegime sıkıp test etmiştim.Ilk defa bugun normal parfum gibi 8 fis sikarak kullandim.Aventusu kullanmadan once Armaf kullandim.Sunu belirtmeliyim acilisida dahil ben bi fark gormedim koku bakimindan.Creed Aventus Armafin 5 kati pahali bi parfum tabi fiyatiyla dogru orantili olarak 5 kat daha fazla kalicilik bekliyor.Ama burda ters bisey var Armaf aventustan 5 kat daha guclu.Yayilimi felaket kendiniz bile kokuyu alamiyorsunuz.Armaf elbiseye resmen siniyor aventus 2 saatte ucuyor.Eger bu tarz kaliteli koku istiyorsaniz Tt Orion veya M.Royal vintage kullanin.Eski batchleri kullanmadim bilemiyorum.Anlasilan artik o batchlerde yok.Creed gecmisin ekmegini yiyor bence.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Son zamanlarda bu parfüm dikkatimi çekmeye başladı. Biraz araştırınca Fransa ve Dubai üretimi ayrımı olduğunu gördüm, ayrıca üretim yıllarına görede kokuda farklılıklar oluyormuş. Konuyla ilgili bilgisi olan yazabilirmi.

Yorum

• erdimurat
              erdimurat Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Merhaba Hocam. Gümüş atomizerli eski batchlerin daha iyi olduğunu duymuştum. Şu an pek bulunmuyor sanırım, ben siyah atomizerlisini kullandım. Performansı ortalama altındaydı.

Hocam bunlarda bach olayi varmis. Uretim yili ve yeri etkiliyormus.

Yorum

Benzer koku muhabbetinde hep benzeyeni değil benzetileni almak gerektiğini düşündüğümden denediğimi dahi hatırlamıyorum cdni yi. Kapaktan koklayıp bıraktım herhalde. Splitlerden 5 er ml aventus alıyorum onu kullanıyorum bazen. Ama bu kokuyu yeniden deneyeceğim artık fiyat hesabı yapma zamanı geldi, aventusta indirim yapsın satmak istiyorsa napalım.

Yorum

Parfüm Yorumcusu Youtuber "U Smells Good" Armaf Club De Nuit Intense Reaksiyonu...

Yorum

Ben bu parfümle ilgili olumlu dönüşler alsam da bana çok ekşi geliyor ilk sıktığımda. En son bu tarzda Hacivat kullanmıştım tabi onun tadı hiçbirinde yok ama fiyat olarak da iyice uçmuş.

Yorum

Selamlar bugün Bayer kozmetik ten bana ulaşan (soldaki) şişede club de nuit yazmıyor ilginç. Kokusunda bir sorun yok ama farklı şişeler olduğunu bilmiyordum.

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Yorum

Bunun pure perfume versiyonu çıkmış. o keskin limon kokusu pure parfumda daha kaliteli ananasla değiştirilmiş deniliyor. smooth açılışlı CDNIM. Tabi daha almadım sadece kullananların hepsi bu yorumu yapıyor. fakat çok incelemesi yok şu anda

Yorum

İşleniyor...
                      X