Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Costume National Soul

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Costume National Soul

    Click image for larger version

Name:	costume national soul.jpg
Views:	585
Size:	111.7 KB
ID:	80766

    Benim için çıkarttığı işlerle son derece saygı duyulması gerek bir marka Costume National...

    CN Homme, Soul, 21, Scent intense gibi elek üstü parfümleriyle bence bir designerdan daha fazlası. Parfümleri genel anlamda designer sınıfının dışında kalan ve aykırı diyeceğimiz işler olan parfümlerden oluşmakta. Çizgisi o kadar sağlam ve net ki markaya saygı duymamak elde değil. Favori designer markalarımdan birtanesidir kendileri.

    Öyle zırt pırt parfüm üreten veya çıkartan bir marka değildir Costume National. Flankeri ı hiç yok desem yeridir. En son çıkarttığı parfüm 3 sene önce çıkarttığı parfümörlüğünü Dominique Ropion'nun yaptığı Souldur. En fazla ses getireni 2009 yılında çıkarttığı yine parfümörlüğünü Dominique Ropion un yaptığı Costume National Homme dur. En çok sevileni ve satılanı ise Scent İntense tir.

    İyiki hayatımıza girmiş dediğim markadır.

    Ve bu markanın içinde benim gözdem Soul'dur

    Costume National Soul, gizli bir hazine. Henüz tam olarak keşfedilmemiş, ayağa düşmemiş parfümlerden bir tanesi. Niche standartında bir kalitesi ve kokusu olan baharatlı, tatlımsı bir oud parfümü. Kalıcılığı ve farkedilirliği son derece iyi. Lüks ve zengin kokan bir koku profiline sahip. Yapı olarak interlude ile aynı klasmanda olmakla birlikte koku olarak MFK Oud Velvet Mood ile benzerlikler taşımaktadır.

    Kış aylarında kullanıma son derece uygun olan Soul, özellikle orta ve üst yaş kesimine hitap etmektedir. Unisex olarak geçsede kesinlikle erkek kullanımına daha yatkındır.

    Performanslı ve kaliteli bir koku arıyorsanuz Soul tam size göre olabilir.

  • #2
    Bu markayı ben de cok seviyorum, favorim homme daha çok kesime hitap edebileceğini düşünüyorum

    Yorum


    • #3
      Orta yaş ve üstü tespiti çok yerinde bence de...

      SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

      Yorum


      • #4
        Ben garip bir şekilde FM Musc Ravageur'a benzetiyorum.

        Yorum


        • #5
          Helal olsun hocam..Hiç durmuyorsun sürekli bir inceleme..Ben üşeniyorum yazmaya

          Yorum


          • #6
            Çok hoş bir tatlılığa sahip kesinlikle maskülen bir koku.Tatlılık bana hafif şurubumsu geliyor fakat.Kokuya alışınca baya bi sevdim.Piyasa parfümlerinden farklı alternatiflerden.Kışın iç ısıtır cinsten.

            Yorum


            • #7
              Yine Dominique Ropion imzası taşıyor ama CN Homme’a göre hikayesi çok daha farklı bir parfüm. Çok daha derin, güçlü, zengin ve sıcak…

              Soul’da yer alan notalardan özellikle; ambergris, oud ve deri dikkat çekici. Çünkü, bu notalar parfümün genel beğenisi için bir risk oluşturuyor. Tasarımcı parfümler piyasası için fazla iddialı olan bu parfüm, CNH’ye göre benim gözümde daha niş değerinde bir designer.

              Parfümde en önemli noktalarından biri içeriğinde yer alan, markanın kendi sitesinde özellikle vurguladığı “saf” amber… “Ambroxan” değil! Ambergris… Bu pahalı hammadde kullanımıyla CN markası kesinlikle övgüyü hak ediyor!

              Bunun yanında Soul, kalitesini güzel, sevilebilir bir oud ile güçlendiriyor. Oud’dan hoşlanmayıp ama ilgi duyan ve şans vermek isteyenlere direkt oud üzerine olan parfümler yerine Soul ve benzeri gibi oud’un çok ön planda olmadığı ama oud içeren kompleks parfümleri tavsiye ederim. Bunun yanında Soul’da, deriyle birlikte çok daha derin, gizemli, organik bir hava ortaya çıkıyor. Bu canlı, ruhu olan bir parfüm…

              Soul, CNH’ye göre daha tatlı bir parfüm. Bu tatlılığı veren ve parfümde en fazla hissedilen notalardan olan vanilya, bence parfümün en tartışılır tarafı. Çünkü, Alt notalardan vanilyadan aldığını düşündüğüm tatlılık bana biraz fazla geldi. Tatlı olması sorun değil de biraz fazla tatlı sanki. Benim görüşüm: Biraz daha az tatlı olsaydı çok daha güzel olabileceği yönünde…

              Kalıcılık konusuna gelirsek ise Soul’un, CNH’ye göre tenimde çok daha fazla kalıcı olduğunu söylemem gerek.

              Kalıcılık: 9/10

              Yayılım: 8.5/10

              Click image for larger version  Name:	soul cut.jpg Views:	0 Size:	319.6 KB ID:	156398
              Son Düzenleme Aryan; 11-03-20, 13:32. Tarafından yapıldı.

              Yorum


              • #8
                Soul hiç kullanmasam da en kıymetli kokularımdan biri çok seviyorum gerçekten.

                Yorum


                • #9
                  Her anımsadığımda, sıcak ve yumuşacık bir şekilde sarıp sarmalayan vanilya-amber ikilisini özlediğimin farkına varıyorum.

                  Yorum


                  • #10
                    Designer kategorisinde gözüken ama niche kalitesine yakın olan üst düzey yapıya sahip parfüm.

                    Yorum

                    İşleniyor...
                    X