Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Lalique - Encre Noir

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Lalique - Encre Noir

    Click image for larger version

Name:	encre-noire-eau-de-toilette.jpg
Views:	474
Size:	119.0 KB
ID:	76048

    Herhalde fiyat performans denince akla ilk gelen parfümlerden bir tanesi Encre Noire dir. Bu parfüm için bu zamana kadar nasıl başlık açmamışız hayret verici. Gözden kaçırmışız diyelim.

    2006 yılında Nathalie Lorson tarafından tasarlanan ve Lalique firması tarafından çıkartılan, küp şeklinde, mürekkep şişelerine benzeyen tasarımıyla bir hayli dikkat çeken ve üzerinde oldukça konuşulan bir parfüm. Biz Türk parfümseverlerin de oldukça yakından bildiğimiz zor zamanlarımızın kurtarıcılarından olan parfümlerden bir tanesi. Designer sınıfında bu fiyata bu kalite ile gönülleri fethetmiş bir eser.

    Kokunun genel karakteri karanlık, nemli ve kesif bir odunsuluk üzerine kurulu. Adında da geçen encre (mürekkep) gibi siyah ve sert bir koku. Vetiver ve chypre nin başrollerde olduğu keskin, maskülen ve aynı zamanda oldukça dikkat çekici bir performansa sahip kendileri. Hani hem keseyi yormayan hemde performansı iyi olan kaliteli bir parfüm arayışı içerisindeyseniz bu koku tam size göre olabilir.

    Fiyatı ortalama 150-200 TL arası olup N11, Hepsiburada, Trendyol gibi online mağazalardan rahatlıkla bulunabilir.

  • #2
    Bir ana akım parfüm için şaşırtıcı denebilecek açılıştaki ve orta notalardaki niş kafasındaki ilginç vetiver kullanımı, karanlık, hafif yeşil, nemli, dumanlı sağlam duruş sonlarda biraz cıvıtıyor ve daha sıradan, daha yapay kokan odunsulukla ana akım kulvarına kayıyor. Ancak fiyatını ve performansını göz önünde bulundurunca sonunu hoş görmek gayet mümkün. Soğuk ama çekici bir parfüm.

    Yorum


    • #3
      Herşeyiyle özgün bir çalışama ilk çıktığındaki aldığım keskin nemli havayı eskisi kadar alamasamda kendine yer edinmeyi başarmış bir parfüm.

      Yorum


      • #4
        Esmer, içine kapanık insanlara yakıştırdığım bir koku.

        Yorum

        İşleniyor...
        X