Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Dolce Gabbana The One EDP

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Dolce Gabbana The One EDP

    Click image for larger version

Name:	the-one-men-edp1.jpg
Views:	3068
Size:	59.4 KB
ID:	69783


    Dolce Gabbanın son yıllarda çıkmış olan ve şu anda en çok satan erkek parfümü. Günümüz trendlerine uygun hafif tatlımsı yapısıyla ve koku güzelliği ile dikkat çeken amber ve tütün ağırlıklı bir çalışma. EDP formatında olmasına rağmen kalıcılığı ve farkedilirliği ne yazık ki çok üst düzey değil. Kendi fiyat aralığında alınabilecek eli yüzü düzgün parfümlerden. Özellikle etraftan iltifat toplamayı seven kişilerin gözdelerinden bir tanesi.

    Notaları
    Greyfurt
    Coriander
    Fesleğen
    Portakal Çiçeği
    Zencefil
    Kakule
    Tütün
    Amber
    Sedir

  • #2
    Tabii ki şahane bir koku.
    Date parfümleri listesinde başı çekiyor.
    Ancak performansı kötü maalesef.
    Yani böyle date falan değil bayağı ileri safhada olmanız lazım bu kokuyu karşı cinsin duyabilmesi için.
    Zira kullanan kişinin dibine sokulmadan kokusunu almak mümkün değil.

    Yorum


    • #3
      Edp ancak kurtarıyor performans olarak

      Yorum


      • #4
        edt olanını denemiştim kokusu güzel ama kalıcılık yok denecek kadar azdı. edp formunuda denemedim aynı koku ve kalıcık edp ye rağmen 3 saat civarı. listeme ekledim sonbahar da alacağım edp formunu. genelde parfümlerde şöyle bir durum oluyor edt ve edp arasında kalıcılıktan ziyade koku farklılıkları da oluyor (bence çoğunda böyle) fakat dolce gabbana the one da bu duruma rastlamadım

        Yorum


        • #5
          En sevdiğim notalardan biri olan zencefilin özellikle turunçgil notalarıyla akordu beni mest ediyor. The One, gerçekten bunun en güzel örneklerinden biri. Bu akordun, amber ve tütün gibi baz notaların üzerine inşa edilmesi de bu parfümü benim için vazgeçilmez kılarak en beğendiğim parfümler arasına sokuyor.

          Sivri (ekşi) olmayan turunçgil ile sert olmayan tütün kullanımından dolayı yumuşak bir parfüm. Turunçgilin diğer notalarla ilişkisinden veya yazılmamış olan notalardan kaynaklı olabilir; genel bir meyveli hissiyatı veren açılışı var. Kendini kolayca sevdirebilecek bu açılış, ardından sıcak amber tatlılığı ve tütünün maskülenliği ile birlikte bu parfümü çok çekici hale getiriyor. En iyi date parfümleri listesinde her zaman ilk sıralarda yerini alan bu parfüm bence iltifatları hakedecek tüm özellikleri bünyesinde barındırıyor. Canlı, sıcak, enerjik, çekici… Gerçekten çok güzel bir parfüm.

          Zaman geçtikçe alt notalara doğru canlılığı azalan bu parfüm maalesef kalıcılık konusunda sıkıntı yaşatabiliyor. O yüzden koku farkı olmadığından dolayı da kesinlikle EDP. formu alınmalı. Ben daha çok kışın ve soğuk bahar günlerinde kullanmayı tercih ediyorum. 2008 çıkışlı ve bir zamanların en popülerinden olan bu koku; bir klasik. Yeni parfümler, trendler çıktıkça kullanım yaygınlığı azalmasından dolayı da benim için çok daha değerli bir yere gelmiş durumda.

          Click image for larger version  Name:	d2.jpg Views:	0 Size:	29.0 KB ID:	151102
          Son Düzenleme Aryan; 02-02-20, 23:39. Tarafından yapıldı.

          Yorum


          • #6
            Hayatımın Parfümü Olabilirdi,Ama Performansı Buna Elvermedi.

            Yorum

            İşleniyor...
            X