Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Dior Homme Sport

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Dior Homme Sport

Arkadaşlar ''Dior Homme Sport''un bildiginz gibi 3 farklı versiyonu mevcut. ama türkiyede yaygın satılan ve kullanılanlar hangileri tam olarak bilmiyorum.
    kullananlardan bu 3 ayrıca versiyonun farklarını ve inceliklerini öğrenmek isterim
    sevgiler

1)

https://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Dior/Dior-Homme-Sport-4033.html

Click image for larger version

Name:	1.PNG
Views:	237
Size:	68.5 KB
ID:	27080

2)

https://www.fragrantica.com/perfume/...012-14719.html

Name:	2.PNG
Views:	249
Size:	61.1 KB
ID:	27081

3)

https://www.fragrantica.com/perfume/...017-42974.html

Name:	3.PNG
Views:	224
Size:	76.1 KB
ID:	27082

Üçünsünü denemedim ama ilki citruslu zencefilli ferahlık akan bir koku..İnsanın modunu arttıranlardan.

Diğeri de feraha sayılır ama iris belirgin bir şekilde olunca törpülüyor ilkindeki neşeli modu.

Zevkler meselesi. 2012 yi seven de var 2008 i de.İkisini seven de.

Ben 2008ciyim.2012 yerine Eau for men kullanıyorum.

Yorum

2017 denemedim. Diğer ikisi arasından 2008 tercihim.

Yorum

2012 versiyonu sahibi olarak genel yorumlardan edindiğim izlenimim:
      -2008: Limon + Zencefil
      -2012: Zencefil + İris
      -2017: Greyfurt, genel olarak citrus grubu oldukları.

Yorum

sanırım 2008 ve 2017yi denemek farz oldu

Yorum

Bende 2012 versiyonu var, iris sevdiğim için edinmiştim. Oldukça naif bir koku, zencefil ve iris aralıklı olarak kendini hissettiriyor. Çok performanslı olduğunu söyleyemem, en azından soğuk bahar havasında çok hissedemedim. Kabaca 1 saat kadar yayılımı, 4-5 saat kadar kalıcılığı oldu bende. Sıcak havalarda denediğimde güncelleme yaparım.

Yorum

2017 nasıl acaba

Yorum

2012 yi kullandım.açılışında Turunç patlaması dışında bir numarası yok.performans zayıflığı da cabası.30 dk sonra parfümü koklayamıyorsunuz...

Yorum

2017 yorumları baya baya kötü..(birçok yorumda bu şekilde) 5 dakika hissediliyormuş vs vs. Denemekten kurtuldum..

Yorum

Ben hala merak ediyorum. Ha yine de jenerik bir citrus parfümü çıkacak diye beklentimi düşük tutuyorum.

Yorum

2008, hatta bulabilirsem alacam yine malum sıcaklar geldi

Yorum

2008'i Bulup alabıldım, sahane fresh bı koku cıdden

Yorum

Bugun 2008 ve 2012 ıyı karsılıklı denedım. Ikısı de bende tene cok yakın durdu. Bırakın ayırt etmeyı, kokuları kendı ıcınde degerlendıremedım.bol bol sıkmama ragmen, cok hafıf kokular ben alamıyorum.. Sadece hıssettgm tek set 2012 baslarda hafıf bı klasık dıor homme havası verıyor (ırısten kaynaklı sanırm), 2008 olan cok daha lımonlu, ama bı sure sonra ıkısı de aynı gıbı bence

Yorum

Cidden 2012 oldukça hafif. 3-4 saat içinde kıyafette kalan hissi hariç kayboluyor.

Yorum

İşleniyor...
                        X