Fransız Caron markasının 1985 yılında çıkarttığı ve dönem özelliklerini içinde barındıran maskülen parfüm. Oldukça kaliteli ve rahatsızlık vermeyen yapısıyla parfümseverler tarafından sevilen ve bir çok reformülasyon geçirmesine rağmen koku güzelliğinden bir şey katbetmeyen güvenli bir liman. Dönem parfümlerinde sıkça görmeye alışkın olduğumuz lavanta, karanfil ve meşe yosunu bu parfümümüzde baş aktör. Her daim bir şişesi kenarda bulunması gereken bir güzellik. Ama ülkemizde bulmak bir hayli zor. Çünkü caron un resmi bir ithalatçısı veya distribütörü yok.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Caron - Third Man (Le 3'Homme)
Çökme
X
-
Caron - Third Man (Le 3'Homme)
Fransız Caron markasının 1985 yılında çıkarttığı ve dönem özelliklerini içinde barındıran maskülen parfüm. Oldukça kaliteli ve rahatsızlık vermeyen yapısıyla parfümseverler tarafından sevilen ve bir çok reformülasyon geçirmesine rağmen koku güzelliğinden bir şey katbetmeyen güvenli bir liman. Dönem parfümlerinde sıkça görmeye alışkın olduğumuz lavanta, karanfil ve meşe yosunu bu parfümümüzde baş aktör. Her daim bir şişesi kenarda bulunması gereken bir güzellik. Ama ülkemizde bulmak bir hayli zor. Çünkü caron un resmi bir ithalatçısı veya distribütörü yok. -
Sanırım 2009 yılı idi ütopya kozmetikten Caron pour homme,Third man ve Emanuel ungaro 3 almıştım.Her üçünü de severek kullandım,şu an ki çoğu parfümden daha katmanlı ve özenilmiş kokulardı.Caron firmasının çoğu kokusu yabana atılmayacak kadar değerli kokular.Muhakkak herkesin bu parfümevinin kokularını denemesini öneririm.
- 3 beğenme
-
Orjinal yazı sahibi: fsater View Postşişesini almayı düşündüğüm bir parfümdü.Reformule kurbanı olduğunu bildiğim için alamıyorum.Killan kalitesinde bir parfüm.aromatik parfüm nedir sorusunun cevabı.dede işi olmayan harika bir tatlı lavanta kokusu
Yorum
Yorum