Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Boyner internet sitesinden aldığım dolce gabbana parfüm sahte mi ?

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Boyner internet sitesinden aldığım dolce gabbana parfüm sahte mi ?

    Arkadaşlar selamlar boynerin internet sitesi üzerinden yakın zamanda satın almış olduğum dolce gabbana parfümde batch kodunu göremedim arcon kozmetik etiketi var üzerinde fakat yine de son zamanlarda sahte yorumları çok gördüm.Benim ilk parfüm alışverişim oldu açıkçası batch kodunun hangi kısımda yazması gerektiğini de o yüzden tam olarak bilmiyorum ama dikkatlice bakmama rağmen göremedim hiç bir kısmında ambalajını da açmadım iade edebilme şansım gitmesin diye..Bir bakıp yardımcı olabilirseniz sevinirim sahte olma ihtimali var mı sizce ?
    Ekli Dosyalar

  • #2
    İnsanlar arasında bu sahte olayı tamamen paranoyaya dönüşmüş durumda. Sizi çok iyi anlayabiliyorum bir endişeniz var ama Boyner, Sephora, Sevil gibi mağazaların sahte parfüm satabilme imkanları yoktur kaldı ki buna ihtiyaçları yoktur. Bu mağazalar ile ilgili gördüğünüz sahte yorumlarının tamamı bilinçsiz tüketiciler tarafından yapılan yorumlardır. Çünkü bizim insanımızda şu şekilde bir düşünce vardır. Orijinal parfüm = çok kalıcı ve farkedilir parfüm. O kadar para veriyorsak kalıcı ve farkedilir olması lazım iltifat almamız lazım diye bir algımız var. Kalıcı olmadımı yapıştır sahte damgasını, insanlar parfümün kokusunu alamadı yaz sahte diye, kokusunu mu beğenmedin vur sahteyi. Bunların hepsi yanlış çünkü orijinal parfüm = orijinal parfümdür. Hiç bir parfüm üreten ve pazarlayan marka size kalıcılık ve farkedilirlik olarak garanti sunmaz bunu söylemez bile.

    DG The one EDP nin batch kodu parfüm kutusunun altında bulunmaktadır fakat jelatinini sökmeden bunu görmeniz pek olası değildir çünkü koyu renk kutuya yine koyu bir renk ile işlenmiştir.

    Bir dip not: Batch kodu olayına bu kadar fazla takılmayın çünkü ben bu zamana kadar batch kodu olmayan bir sahte parfüme denk gelmedim Yani parfümün sahte mi gerçek mi olduğunu anlamak için en son bakmamız gereken yerdir batch kodu.

    Yorum


    • Suspcu
      Suspcu Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Hocam ben parfümü yüzde 20 indirime girmiş haliyle aldım ve ben alır almaz tekrar eski fiyatına yükseldi.Acaba indirim yapıp depoda 7 8 yıl bekletilen bir parfüm yollamış olabilirler mi?Batch sorgusu da yapamıyorum jelatini söktükten sonra tekrar iade alınmadığı için

    • matrai
      matrai Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Geçtiğimiz hafta sevgililer günü dolayısı ile tüm mağazalar %20 ile %25 arasında indirimdeydi. Ve sevgililer günü akşamı tüm kampanyalar sona erdi. Bunun sizin o parfümü alıp almamanızla bir ilgisi yok. Bütün mağazalar mı 7-8 senelik parfümleri sattılar. Hayır işin bir diğer tarafı keşke 7-8 senelik parfümleri satmış olsalar ve elinizde ki de keşke bu eski parfümlerden olsa. Reformüle görmemiş mis gibi bir parfümünüz olurdu

  • #3
    Sağolun hocam,ilk parfüm alışverişimdi ondan dolayı biraz fazla araştırmacı yaklaştım gelen parfüme.Birde internette sahte tarzı yorumlar çok vardı birçok büyük marka için bunlarda gelen parfüme önyargılı yaklaşmama sebep oldu.Aldığım parfüm hakkında bilginiz var mı peki hocam baya araştırarak aldım mağazada denediğimde kokusunu çok beğenmiştim.

    Yorum


    • matrai
      matrai Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Sevilen ve popüler bir Designer parfüm. Genel beğenisi iyi ama performansı biraz zayıf
İşleniyor...
X