Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Orman Temalı Parfüm

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Orman Temalı Parfüm

Dostlar merhabalar parfüm merakım başlayalı yaklaşık bir sene oldu ve birçok kokuyu deneyimleme fırsatı buldum ama seneler önce kokladığım bşr kolu halen hafızamda lakin bir türlü bulamıyorum yardımınıza ihtiyacım var.

Kokuyu bir mağazada koklamıştım tek kelime ile harikaydı.Kokuyu tarif edecek olursam ıslak bir odun kokusu hakimdi , sanki ormanda yağmur yağıyor yanınızda bir ağaç ve ıslandığı için o güzel kokusu size doğru geliyor tabii ki arkadaki yeşil orman kokusuda burnunuza esiyor hatta hatırladığım kadarıyla biraz toprak koktuğunu da söyleyebilirim.

Maalesef fiyatı o zamanlar bana pahalı gelmişti almamıştım.İsmini de sormadım parfümün.Hakkında bildiğim tek detay iki farklı boyunun olduğu (ml).

​​​​​​Yardım ederseniz çok sevinirim dostlar.

şişeyi tarif ediniz

Yorum

• IIIIXIIII
      IIIIXIIII Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Maalesef kokusu dışında bir şey hatırlamıyorum

Benzer bir arayış sürecini bir kuplesini yakayabildigim/dinlediğim parçaları bulmaya çalışırken yaşıyorum inanin işiniz zor, şişe çok önemli bir gösterge onun için bir detay yoksa yardımcı olmak çok zor. Umarım bir şeyler daha anımsarsiniz.

Yorum

Armani Eau Cedre olabilirmi yada Ralph Lauren Polo Green

Yorum

Bu olabilir mi?

https://www.fragrantica.com/perfume/...Wood-5862.html

Yorum

• IIIIXIIII
          IIIIXIIII Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Hocam bu olabilir şişesini görünce sanki anımsadım gibi hem de iki boyu varmış.En kısa zamanda deneyeceğim Teşekkür ederim.

Parfüm şişesiyle ilgili hiçbir şey hatırlamıyorum maalesef 😔
        Tek hatırladığım oradaki çalışanın bana dediği şu cümle:Büyük boyu kalmadı sadece küçük boyu mevcut. Belki bu cümle yardımcı olabilir

Yorum

burberry brit olabilir mi acaba

Yorum

He wood rocky mountainmiş.Sonunda kendisini bulabildim yardımcı olan herkese teşekkürler bir adet 100ml lik aldım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: IIIIXIIII View Post
              He wood rocky mountainmiş.Sonunda kendisini bulabildim yardımcı olan herkese teşekkürler bir adet 100ml lik aldım
              Nerden aldınız ? Bu parfümün üretimi durmuş gibi gözüküyor satılanlara baktım güvenilir yerlere benzemiyo. Dikkatli olun bence sahte ürün almış olabilirsiniz. Yurtdışında ebay de 100ml şişeler 250 pound a satılıyor. Umarım sahte ürün almamışsınızdır

Yorum

İşleniyor...
              X