Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bvlgari Man in Black

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Bvlgari Man in Black

Bvlgari ile olan hikayem pour Homme ile başlar. Kendisi, vitrinini boş parfüm şişeleri ve getirdiği aksesuarlar ile süsleyen sokak arası erkek giyimci esnaf abimin o vitrininde boş şişesini koklayıp; akşamına eve pour Homme şişesi ile gelmeme vesile olan markadır. Sonrasında değerini ve niteliğini tecrübe kazanarak anladığım nam-ı değer traktör lastiği Black ve son olarak da niş ayarında bir parfüm olarak övdüğüm Man in Black...
    Man in Black için uzun uzadıya bir çözümleme yapmaya gerek yok çünkü net bir koku. Son dönemlerin olmazsa olmaz trendlerinden biri olan rom, deri ve oryantal nüansların kullanıldığı sıcak bir parfüm. Ancak kendisine torpil geçmemi sağlayan bir nota var ki; Man in Black'in diğer treny arkadaşlarından ayrılmasını sağlıyor: Sümbülteber!
    Parfüme hem baharatlar ile beraber derinlik katan, deri ile birlikte erkeksiliği perçinleyen ayrıca kokuyu bayağılık sınırından uzaklaştıran bir meyvelilik de veren sümbülteber bununla beraber performansa da etki ediyor gibi. Erkeksi sümbülteber olarak nitelendireceğim çalışmanın performans değerleri ortalama üzeri seyrediyor. Sonbahar ve kış mevsimi için ideal olmakla beraber uygun ilkbahar ve yaz akşamlarındaki kullanımı da artı puan kazandıracaktır
    Click image for larger version  Name:	cms_smallimagehpbot_4376_v_5.jpg Views:	1 Size:	112.5 KB ID:	2044
    Son Düzenleme Makedon; 16-01-17, 01:14. Tarafından yapıldı.

Allah aşkına günlük kullanmayın!
    imza kampanyası düzenliycem piyasadan kaldırılsın diye.
    bir kere sıkın.
    mümkünse hiç kullanmayın!
    Sadece garçons.

Yorum

• Guest's Avatar
      Misafir Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Hattab hocam o kadar da ele ayağa düşmedi yahu buna gelene kadar meclise önerge vereceğimiz en az 10 tane koku var.

Hocam günün uzun bir vakitini geçirdiğim biri kullanıyor yalvarıyorum artık, kullanmasın demiyorum ama günlük kullanıyor soğuttu beni kokudan.
    şimdi Allahtan zaradan indirimde 2 koku almış onları kullanıyor.
    Sadece garçons.

Yorum

• Hattab.
      Hattab. Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      İndirimde parfüm yakalayıp 1 yıl onu kullananlardan kendileri dekantlar için 'orginal olduğu ne malum sizi kandırıyorlar küçücük şeylere para veriyorsun' diyor anlattım ama anlamıyor at gözlüğü takıyor kendisi.

• Guest's Avatar
      Misafir Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Yanına giderken 4 fıs Interlude sık dostum , bak bakıyım yorumlara hatta bide al kucuk bir kafaede çay için sonra kokuya burun kıvırdığında , bana uzun zamandır bunu hissettiriyosun dersin

• Hattab.
      Hattab. Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Hocam kendimi başkası için feda edemem. Amouage Marka parfümleri hiç kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorum.

Güzel hatta enfes bir kokudur bana göre ,bu meraka ilk onu temin ederek başladım o sebeple yeri ayrıdır..

Yorum

'Aşık değilim ama seviyorum' denilecek bir koku benim için. Güzel Desingerlardan kendisi.
      Nawab of Oudh, NY Oud, Naxos, NY Amber, Mona Vanille

Yorum

Şişeli olarak almadım ama koku güzelliği ve kalıcılığı bakımından güzel ve seçkin bir koku

Yorum

Bu parfümü hiç denemedim desem link etmezsiniz değilmi beni Ama makedon beğendiyse denemek farz oldu. Gerçi şu ana kadar Bvlgarinin boş kokusunada henüz rastlamadım. Her nekadar bir dior ve chanel kadar göz önünde bulunmasada yaptıkları iş ders niteliğinde bu markanın

Yorum

Bvlgarı Black'le çok eskilere dayanan bir ilişkimiz olduğu için Man in Black'i ilk çıktığında denemiştim, her ne kadar ikisinin hiçbir benzerliği olmasa da isim benzerliği vesilesiyle Man in Black'le de tanışmış oldum. Açıkçası ilk kokladığımda beni etkilemedi, beğendim ama yeterince farklı değildi (Şimdi hiç farklı değil çünkü yeni moda maskülen ama hafif tatlı kokular) fakat yanımdaki kadın arkadaşım bayıldı. Ben de Intense versiyonunu forum splitinden aldım, kendisini hafif serin havalarda insanlara çok ofansif gelmek istemediğim veya kendimi "standart" sunmak istediğim zaman sıkıyorum. Genel beğeniye uygun ve pamuk şeker gibi kokmayan makul fiyatlı bir seçenek aranıyorsa güzel bir aday olabilir.

Yorum

Bir dönem ben de de mide bulantısı yapmıştı.
              Üstelik ilk koklayışımda bayılmıştım kokusuna,sonradan nefret ettim nedense
              HDP 1899 Hemingway almıştım çok severek ,
              O, Bvlgari MIB ve Spicebomb - bu 3 kokuyu duymak istemedim uzun zaman.
              3 ü de birbirini andırıyor
              HDP 1899 u elden çıkardım,bunlara da hiç yanaşmıyorum

Ama bu sene çıkan-daha doğrusu 2016 da- Black Orient versiyonu çok daha başarılı bana kalırsa.
              Bunu sevenler Black Orient e baksın derim
              Son Düzenleme Paranoid Android; 16-01-17, 11:00. Tarafından yapıldı.

Yorum

Kardesim ile birlikte 100 lük bir şişeyi bitirdik. Kötü değildi hatta güzel de denebilir ama çok etkilemedi beni. Güzel bir deneyimdi geçti gitti bir daha şişeli edinmem diye düşünüyorum.

Yorum

Uzun zamandır aklımda olan bir koku, fakat Bvlgari Black'in önceliği var

Yorum

son zamanlarda cıkmış en başarılı kokulardan birisi bana göre ele ayağa düşmeyeydi iyiydi ... 3 tane de flankleri var galiba..

Yorum

Güzel koku ama şiddetli baş ağrısı yaptı bende. Boozy kokuları sevenler bunu da sever muhtemelen.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BatuhanKLC View Post
                        son zamanlarda cıkmış en başarılı kokulardan birisi bana göre ele ayağa düşmeyeydi iyiydi ... 3 tane de flankleri var galiba..
                        Katılıyorum, çok yaygınlaşması da beni uzaklaştıran nedenlerden biri oldu.

Yorum

Sevemiyorum bu kokuyu. İçki kokusu rahatsız ediyor.

Yorum

İşleniyor...
                          X