Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Guerlain Homme L'Eau Boisee, Guerlain

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Guerlain Homme L'Eau Boisee, Guerlain

    Click image for larger version  Name:	Guerlain-Homme-L’Eau-Boisee3.jpg Views:	0 Size:	46.5 KB ID:	203084

    Odunsu su gibi bir anlama gelen L’eau Boisee, adından da anlaşılacağı üzere Guerlain Homme’un odunsu özellikleriyle öne çıkan flankerı.

    Homme’daki tatlılık ve nane efekti azaltılarak zengin mojite akoruna bir ayar çekilmiş; lime daha çok öne çıkarılmış. Rom da bozulan mojito akorundan nasibini almış, kendini arattırıyor... Neredesin sen?

    Özellikle Homme'un açılışındaki karakteristik nanenin sesinin kısılmasının etkisiyle yalnızlaşan sitruslar ile çok daha narenciye baskın bir açılışa sahip!

    Koku, vetiverin yeşilden kahverengiye doğru giden kontrastını izler gibi yol alıyor. Açılışın ardından, Homme’daki gibi bir çiçek bahçesi yerine sizi çimenli, yeşil bir bahçeye bırakıyor. Bu çimenli bahçede size eşlik eden ise kompleks bir çiçek buketi değil, maskülen parfümlerden aşina olunan çiçeklerden biri; soliflore tarzda bir sardunya.

    Açıklanan koku profilinde belirtilmese de biberimsi baharat dokunuşları ve Iso-e Super havasına da sahip olan; en başından beri odunsu bir estetiğe doğru çeken koku, son bölümlere doğru tamamen bu kontrasta ulaşmış oluyor. Sedir gibi odunsu notalar ile desteklenen vetiver, klasik Homme'a göre çok daha cesur ve net bir şekilde woody karakterinin ortaya koyulmasını sağlıyor.

    Beyaz çiçeklerin ve belki artı olarak aldehidik dokunuşların da eksikliği ile L'eau Boisee, Homme'a göre daha az parlak, daha az sabunsu, daha az yumuşak. Boisee; daha ışığı düşük, mat ve kuru!

    Guerlain Homme; yazın barda renktir, danstır,

    L’Eau Boisee; gizemlidir, barda loş ışıklar altında yalnız tek başına taburede oturmaktır.

    L’Eau Boisee; Terre D’Hermes’i yaz mevsimi için fazla sıcak bulanlara ama bu stili sevenlere tavsiye edilesidir.


    Click image for larger version  Name:	Guerlain-Homme-L’Eau-Boisee2.jpg Views:	0 Size:	28.6 KB ID:	203085
    Son Düzenleme Aryan; 05-08-21, 19:14. Tarafından yapıldı.

  • #2
    şu an bu şişede satılmıyor sanırım.gerçekten niş ayarında bir koku.yazlık mütiş bir parfüm

    Yorum

    İşleniyor...
    X