Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Yves Saint Lauren - 24 rue de l'Université

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Yves Saint Lauren - 24 rue de l'Université

2000 yılında Daniela Roche Andrier ve Antoine Maisondieu tarafından tasarlanan ve kısa sürede dünya çapında bir üne kavuşan Gucci Rush Men'e benzerligiyle dikkat çekiyor. Çıktığı zaman ünlüler dahil büyük bir kitle tarafından kullanılıyordu. Gucci nedense bu parfümün üretimini sonlandırdı. Bir daha da böyle bir parfüm suremediler piyasaya. Guilty ler filan tamamen piyasa işi parfumler.

Yves Saint Lauren bu parfümü makul fiyatlara satsa eminim ki satış rekorları kirardi ama niş parfum fiyatına satıldığı için çok az insan bu parfüme sahip olabiliyor. Sadece beymen'de bulunan parfümün fiyatı 125 ml : 2.200 tl.

Click image for larger version

Name:	images (4).jpeg
Views:	154
Size:	87.5 KB
ID:	198508
    Ekli Dosyalar

kaç aydır sepetimde ama fiyatı bir ara 1750 civarına indi o zamanda alınır mı bilmem ama denememiştim henüz almayı düşünmedim o nedenle, dekantını bileğime sıktım pek etkilemedi ama üstümde çok çok sevdiğim bir parfüm oldu, genelde bende tam tersi olur bileğime sıkarım süpermiş derim üstümde o kadar iyi hissetmem, bu tam tersi oldu, benzersiz değil ama herşeyi hakkıyla yapan bir parfüm uygun fiyata kaçırılmayacak bir parfüm bence

Yorum

1750 yine iyide suan ki fiyatı epey yüksek. Yurtdisi fiyatı 285 usd gerçi. Normal bir çalışanın rahatlıkla alabileceği bir parfüm. O 285 bizde çok can yakıyor.

Gucci rush in modern haline verilir yine de.

Yorum

İşleniyor...
      X