Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Issey Miyake - L'Eau d'Issey Wood & Wood

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Issey Miyake - L'Eau d'Issey Wood & Wood

    Click image for larger version

Name:	issey miyake wood&wood yorum.jpg
Views:	374
Size:	97.7 KB
ID:	176018


    Markanın geçtiğimiz yıl çıkarttığı L'Eau d'Issey Wood & Wood a kısaca bir göz atalım.

    En sonda yazacağımı en baştan söyleyim ismindeki gibi saf odunsu-talaşımsı bir parfüm bekliyorsanız kesinlikle öyle bir parfüm değil. Daha çok tatlı meyveler, aromatik baharatlar ve parlak odunsularla çevrelenmiş ferah yapıda aromatik bir odunsu diyebilirim.

    Parfümün ana teması odundan ziyade meyveler üzerine inşa edilmiş. Son zamanların popüler notası Ambroxan yine parfümün destekleyicisi olarak kullanılmış. Parfümün içindeki odunsu notalar ve baharatlar daha geri planda kullanılmış. İlk kokladığınız andan itibaren parfüme yabancılık çekmiyorsunuz. Ben parfümü Versace Eros'a oldukça benzettim. Eros'un daha meyveli ve kaliteli hali gibi. Yani Versace Eros'u sevenler muhtemelen bu parfüme bayılacaktır.

    Günümüz modasına uygun, genel beğenisi yüksek ortalama bir kaliteye sahip designer bir parfüm diyebilirim kendisi için. Çok çok büyük bir beklentiniz olmadığı sürece sizi üzmeyecektir.

    Günlük kullanıma ve genç yaşa uygun, çok soğuk havalar hariç her mevsim kullanılabilecek çevreyi rahatsız etmeyecek aksine övgü aldırabilecek bir Issey Miyake çalışması.


  • #2
    Yani hocam koku şişe kağını yansıtmıyor mu 🤔

    Yorum

    İşleniyor...
    X