Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Lalique Encre Noire

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Lalique Encre Noire

Click image for larger version  Name:	Encre-Noire.jpg Views:	2 Size:	41.1 KB ID:	12093

Üst Notalar:Çam,
    Orta Notalar:Vetiver,
    Alt Notalar:Kaşmir Ağacı,Misk.

Bence bu ve flankerları Nathalie Lorson'ın ustalık belgesi.Vetiver notasını iliklere kadar hissetiren bir parfüm.Biraz zorlanırsa 4 mevsim de kullanılabilir ama ben en çok sonbahara yakıştırıyorum.Kalıcılık olarak tatmin edici, farkedilirlik ise orta veya ortanın bir tık yukarısı diyebiliriz.
    Ekli Dosyalar
    Son Düzenleme BaddestMan; 03-02-17, 16:06. Tarafından yapıldı.

Aslında simsiyah ve mürekkep okkası görümünlü şişe çok şey anlatıyor. Fiyat performans ürünü ve vetiver notası üzerine kurulmuş en güzel parfümlerden

Yorum

Üretimi devam ettiği sürece,herzaman şişeli olarak elimin altında olacak sayılı kokulardan

Yorum

En iyi vetiver,fiyat performans olarak.

Yorum

Görselliği ve kokusunun sadeliği ile insanı cezbeden bir parfüm, yağmurlu günlerde kullanmaya bayılıyorum.

Yorum

Sade, hatta nerdeyse minimalist yapısına rağmen başarılı ve kendine özgü karanlık bir vetiver yorumu ortaya çıkarabilmiş gerçek bir fiyat/performans parfümü.

Yorum

Neden bu kadar tutulduğunu anlamadığım bir koku john wick bir parfüm sıksa sanırım bunu sıkardı 😎flimini izleyince aklıma geldi😁

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Karanlık kokuları sevdiğim halde bende çok acayip şekilde baş ağrısı yapıyor her gördüğümde o hissiyatı tekrar yaşıyorum ben ne yazik ki barışamadım kendisiyle.
                Sadece garçons.

Yorum

Vetiver temalı kokular arasında F/P olarak üst seviyelerde olan bir parfüm. Mürekkepimsi kokusu insanı mest ediyor..

Yorum

yağmurlu havalara daha çok yakıştırıyorum, tam f/p ürünü. çevremde uygun fiyatlı parfüm tavsiyesi isteyen öneriyorum genelde.

Yorum

Fp ve farklılığı nedeniyle güzel bir koku ama ben değerini bilemedim elimden çıkardım gerçekten yağmurlu havalara yakisan bir parfüm

Yorum

En iyi vetiver bence...
                        Yok yok en iyi vetiver seçemiyorum ama chanel sycom..a cok benziyor,

SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

seveni çok fazla olan bir parfüm.Ben bir türlü anlayamadım gitti bu parfümün neyi seviliyor.

Yorum

gezdiğiniz yerlerde koku bulutu bırakan ender vetiver kokularından..fiyatını fazlasıyla hakeden ..farkedilrliği olan.. e kokuda güzel daha ne olsun..

Yorum

Sanki bu koku dışarı güzel kokan kokulardan kendim kullandıktan bir süre sonra üzerimde hissetmiyorum aynı durum etraftaki kişiler için geçerli değil normalde benimde başkasında algılayıp beğendiğim kokular oluyor ama adını sordurtacak kadar değil ama ne hikmetse bu kokuyu algılayan gururu egoyu bir tarafa bırakıp israrla adını soruyor ilginç birde yenilenmeden önceki halini koklasalar ne olur kimbilir

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

İşleniyor...
                              X