Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bentley For Men Black Edition

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Bentley For Men Black Edition

    Click image for larger version  Name:	Bentley Black Edition EDPyorum.jpg Views:	1 Size:	260.9 KB ID:	111964

    Geçtiğimiz yıl çıkan ve henüz hakkında detaylı bir bilgiye sahip olmadığımız Bentley Black Edition hakkında ilk izlenimlerimi, merak edenleri için bir kaç satır olarak bırakayım.

    Benim gibi eski tarz fujerleri seviyorsanız mutlaka beğeneceğiniz bir parfüm olacaktır. Biraz berber dükkanı kokusu, biraz pudramsılık, sonrasında kremsilik ve bolca erkeksilik. Geçmişten gelen, ama modern giyinen bir erkek kokusu gibi.

    İlk sıktığınız anda burnunuza bolca gelen taze ve bir okadar tozlu turunçgillere eşlik eden ferah baharatlarla eski tarz temiz ama ferah berber kokularına benziyor açılış kısmında oldukça yeşil kokan bir parfüm. Orta notalardan itibaren tozlu turunçgiller biraz geri plana çekilip yerini indolik bir yasemin ve köksü paçuliye bırakıyor bu kısımda meşe yosunu kokuya oldukça erkeksilik katıyor. Dip notalarda taze kesilmiş hissiyatlı odunsular ve kokunun geneline hakim olan temiz hissiyatı devam ettirip kokunun balzamik yapısına katkı veren misk ile tertemiz bir kapanış yapıyor.

    Öncelikle parfümü kimler beğenir. MDCI İnvasion barbare, Trussardi Uomo gibi modern maskülenleri seviyorsanız bence bu parfümüde oldukça sevebilirsiniz. Tarz olarak o kısımlarda dolaşan bir parfüm.

    Kalıcılığı ve farkedilirliği EDP standartlarında olan parfümün, özellikle bahar aylarına ve orta yaşa, oldukça yakışacağını düşünüyorum.
    Son Düzenleme matrai; 15-02-19, 13:14. Tarafından yapıldı.

  • #2
    Merak ettiğiniz parfümler başlığına yazmıştım geçenlerde. Teşekkürler sevgili matrai . Fujer olması nedeniyle bi' yükseldim desem yeridir.
    Absolute ayarında daha derin bi' odunsu oryantale de hazırdım ama ferah bi' fujer çıkması sevindirdi.
    - Stop the car...
    - What ?!
    - Stop the fuckin' car!

    Yorum


    • matrai
      matrai Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Aslında içinde lavanta da olsa tam eski kafa fujer olacak

    • Lagerfeld
      Lagerfeld Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      matrai Parfümörü kimmiş ? Ben bulamadım. :/

    • matrai
      matrai Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Muhtemelen yine Nathalie Lorson dur

  • #3
    Hocam müthiş iştah açıcı bir yorum olmuş Bu arada instagramda dekantparfum sayfası size mi aittir ? aynı cümleleri yazmışta bu parfüm ile ilgili

    Yorum


    • matrai
      matrai Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Eşime ait

    • Pi-jeY
      Pi-jeY Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Süper hocam bilmiyordum bilgi için teşekkür ediyorum.

  • #4
    Designer tarafında yılların markaları tek tek elveda derken Bentley merdivenlerin basamaklarını tek tek yükseliyor. Anlatımlarınız doğrultusunda güzel bir çalışma olduğuna inanıyorum, kişisel olarak fujer kokuların çok hayranı değilim ama yine de bir ara denemek istedim bu kokuyu.

    Yorum


    • #5
      Bentleyin çalışmalarını beğeniyorum. Bentley intense her ne kadar boozy akoru ile bana çok hitap etmese de kaliteli bir çalışmaydı. Black editionda merak ettiklerimden. Özellikle yurtdışı forumlarında yavaş yavaş ön plana çıkmaya başlamış. Bentleyi hangi mağazalardan temin edebiliyoruz şuan özellikle İzmir de?

      Yorum

      İşleniyor...
      X