Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

En Çok Sevdiğiniz Parfümör ile Tanışmak

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• En Çok Sevdiğiniz Parfümör ile Tanışmak

Aslında bir süredir aklımı kurcalayan bir şey. Sevdiğiniz Parfümör ile tanışmak için aşağıdakilerden hangisini, ne için yapardınız.
    Bu Parfümör kim olurdu.
    İlk ikisinden birini yapmayı düşünüyorum ve sizin fikirlerinizi de merak ettim.
    21
    Bulunduğu ülkeye, onunla tanışmak için hiç bir masraftan kaçınmadan giderim
    33.33%
    7
    Masraflar bana ait olmak kaydıyla 1 hafta Türkiye de ağırlarım
    9.52%
    2
    Bu kadar kasmaya gerek yok, altı üstü bir parfümör
    57.14%
    12

Geleceğe dair buna benzer düşüncelerim var. Mesela Paris'e gittiğimde bazı markaların, Umman'da Amouage, Mekke'de Abdul Samad Al Qurashi; mağazalarını ziyaret etme gibi.. Parfümörler için randevu almak, epey koşturmak ve takip etmek icap edebilir.

Yorum

​Sanat sanat icindir anlayisiyla bir seyler ureten, uretmeye calisan sanatkarlara,​​​​​​ parfumorlere ve eserlerine saygim sonsuzdur. Hepsi emektir ve degerlidir. Lakin ben asla fazla onem verip hayatimda ayri bir yere koymam. Sonucta onlar da birer profesyonel ve benim icin bir ressamdan, bir muzisyenden daha fazla degerli degiller. Parfum dunyasinda bir tablo, bir harmoni yaratmaya ve bunu sanata donusturmeye calisan kisiler cok cok az. Bu sekilde davranmaya calisanlarin da genelde maddi kaygilari yok. Maddi kaygi isin icerisine giriyorlarsa eger, benim icin peslerine dusulecek kiymetlerini yitiriyorlar. Onlar guzel parfumler tasarlasinlar biz koklayalim. Bu kadari kâfi benim icin. Yani yurt disina cikmak peslerine dusmek bana cok anlamsiz gelirdi. Bizim yerli parfumorlerimiz var ve bize daha yakinlar. Bir seyler ogrenmek istesem onlarin pesine duserdim. Parfumor olmak gibi bir hayali olan insanlar acisindan durum farkli olabilir tabi.
      Son Düzenleme cantona8; 02-12-18, 17:45. Tarafından yapıldı.

Yorum

Yurtdışında bir yerde denk gelirsem ki geldiğim oldu, mutlu olurum, karşımdakini sıkmadan muhabbet etmeye çalışırım. Yakınıma gelse belki gidip görmek, konuşmak isteyeceğim de birkaç kişi var.

Ama sadece Seçil'im gelir de bir şeyler yapalım derse kapım açık. Onun da durumu malum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cornelius View Post
        Yurtdışında bir yerde denk gelirsem ki geldiğim oldu, mutlu olurum, karşımdakini sıkmadan muhabbet etmeye çalışırım. Yakınıma gelse belki gidip görmek, konuşmak isteyeceğim de birkaç kişi var.

Ama sadece Seçil'im gelir de bir şeyler yapalım derse kapım açık. Onun da durumu malum

Ahahah Hocam durum o kadar mı vahim ya.Gideriz konuşuruz neyse ne yani..

Yorum

Türkiye'de ağırlamak güzel olurdu, hem de kültürümüzü tanıtmış olurduk. Ama 1 hafta kalır mıydı, şıkları biraz değiştirmek lazım.

Yorum

• Kosovic
            Kosovic Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            1 hafta hayal tabi Hocam. Yoksa hiç bir parfümör o kadar kalmaz bir yerde. Isparta ya filan götürmek güzel olurdu. Türkiye miz 2 güne sığdırılacak kadar küçük değil.
        İşleniyor...
        X