Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Cecile Zarokian

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Cecile Zarokian

Click image for larger version  Name:	Cécile Zarokian.jpg Views:	1 Size:	165.8 KB ID:	6386

İlk parfümü 2009 yılında Amouage için tasarladığı Epic Womendir. Henüz sektörde çömez sayılabilecek bir burun olmasına rağmen oldukça başarılı işlere imza atmış genç bir bayan parfümör. Maskülen parfümlerdeki başarısı takdirliktir. Biz parfümseverler ondan çok şey beklemekteyiz. Forewer Cecile Zarokian

Yapmış olduğu parfümlerden başlıcaları

Amouage - Epic Women
    Jovoy - Private Label
    Hayari Parfums - Only For him
    Masque Milano - Tango
    MDCI - Fetes Persanes
    MDCI - Les İndes Galantes
    Jul Et Mad - Aqua Sextius
    Puredistance - Sheiduna
    Son Düzenleme matrai; 22-01-17, 15:01. Tarafından yapıldı.

Ilk parfumu Epic Woman ise citayi gercekten cok yuksege koymus. Private Label icin ise zaten bir sey soyleyemem. Sheiduna icin de gayet olumlu yorumlar duymustum. Bravo!

Yorum

• ibrhm
      ibrhm Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Nasıl buldun Sercan hocam epic women'ı?

Az zamanda büyük işler yaptı. Takipçisiyiz.

Yorum

Parfüm yapmasa da olur; karşılıklı birer kahve içip sohbet etmeyi çok isterim. Bu mesajı görürse eğer ben her zaman hazırım. Bu arada bir bilgi: Chypre Palatin'i taşıyamayacak kadar fazla veya abartılı bulanlar, hanfendinin Les Indes Galante'sini deneyebilirler.

Yorum

Epic Women gibi gerçekten epic bi' çalışmada parmağı olması onu bi' kaç adım öne taşıyor zaten.

Nasıl nota geçişleriydi onlar Ya Rab! Unutamıyorum. Tane tane seçebilmiştim. Diyar diyar gezdirdi beni.
        - Stop the car...
        - What ?!
        - Stop the fuckin' car!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Makedon View Post
          Parfüm yapmasa da olur; karşılıklı birer kahve içip sohbet etmeyi çok isterim. Bu mesajı görürse eğer ben her zaman hazırım. Bu arada bir bilgi: Chypre Palatin'i taşıyamayacak kadar fazla veya abartılı bulanlar, hanfendinin Les Indes Galante'sini deneyebilirler.
          Paris'te koku atölyesi var. Tanışmak için biraz kesenin ağzını açacaksın. Fetes Persanes'ın da çok konuşulacağı rivayetinde bulunuyorum.

Yorum

• Guest's Avatar
            Misafir Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Kesenin ağzını zamanında açtık ancak kendisi o an Milano'da Jacques Fath lansmanı için fuardaymış. Ben de tepki olarak evlendim zaten o gelsin şimdi Bayrampaşaya...

ibrhm hocam, epic woman'i begendim, daha once konustugumuz gibi Memoir'dan tutsunun cikarilmis hali gibi geldi bana da

Yorum

Private labeli kariyerinin basinda yapmasi iyi mi kotu mu tartisilir olsa da beklentileri gereksiz yukseltmis. Umarim bir sarkiyla patlayan akabinde bufe isleten sarkicilar gibi olmaz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Optuna View Post
              Private labeli kariyerinin basinda yapmasi iyi mi kotu mu tartisilir olsa da beklentileri gereksiz yukseltmis. Umarim bir sarkiyla patlayan akabinde bufe isleten sarkicilar gibi olmaz.
              Ben yaptıkları yapacaklarının teminatı olarak görmek istiyorum

Yorum

Private label'in paçulisi ve derisinin ham halini koklamama izin vermesini istediğim saygı duyduğum kişi . Bir nefes de koklasam yeterli 😊

Yorum

Son bir iki yıldır, firmaları peşinden koşturuyor ve önemli yorumcular da güzel laflar ediyor hakkında. Pek tek şarkılık bir kariyeri olacağa benzemiyor.

Yorum

Youtube parfüm yorumcularından Brooklyn Fragrance Lover'ın Zarokian ile geçen sene yaptığı güzel bi' röportajı var.

Jacques Fath için tasarladığı 4 kokudan, MDCI'dan ordan burdan...

- Stop the car...
                    - What ?!
                    - Stop the fuckin' car!

Yorum

Jacques Fath - Vers Le Sud parfümü ile başımı döndürecek yazlık bir aromatik tasarlamış hanımefendi. Private Label, Sheiduna ve şimdi de Vers Le Sud ile bence gerçekten de sanatçı olduğunu kanıtlamış. Erkek parfümlerini gözü kapalı alırım.

Yorum

Benim de son dönem denediğim parfümler arasında en sevdiklerimden biri oldu Jacques Fath Vers Le Sud. Amouage Epic Woman'ı da oldukça beğenmiştim. Private Label, bu ikisinden biraz daha geride benim için ama o da kayda değer işlerden biri.

Yorum

İlerleyen zamanlarda oldukça heyecanlanacağımız haberler gelecek Cecile hanımdan

Yorum

İşleniyor...
                          X