Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Andy Tauer

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Andy Tauer

Click image for larger version  Name:	andy_small.jpg Views:	1 Size:	336.1 KB ID:	5987

Emekçi, gönül adamı, alçak gönüllü, bilge, oturmasını kalkmasını bilen, çalışkan, büyüklerini sayan, küçüklerini seven, bin düşünüp bir söyleyen, yakışıklı, terbiyeli, aydın, içi temiz, doğrucu, ilkeli parfümör. Parfümörün en konsantre hali. Bütün parfümlerini kendi elleriyle üretir, paketler, kargoya verir. Hatta toplu alımlarda kargoyu da kendisi karşılar. Son zamanlarda temizlik imandan gelir diyerek kalıp sabun üretimine başlamıştır. Ayrıca çok yetenekli bir ressamdır. Bu başlıkta fazla yığılma olmadan, sırayla kendisine övgüleri alabiliriz.
    Son Düzenleme camorr; 21-01-17, 17:38. Tarafından yapıldı.

Gönül adamı

Yorum

Andy Tauer sana laflar hazırladım.

Sen bir dahisin ve seni seviyorum.

Yorum

Ya şu adamın yüzündeki güzelliğe bakın bu adamdan nasıl kötü bir parfüm çıkarmasını beklersiniz. İçindeki güzellik yüzüne vurmuş nur dolmuş adam LDDM gibi bir parfümü bizlere kazandıran Adam gibi Adam KİNG

Yorum

Hiçbir kokusunu koklama şanşım olmadı ama yazılanları okuduğum zaman helal olsun diyorum.Güzel,sade ve net bir duruşu var Andy Tauer'in

Yorum

Kişilik ve mesleki açıdan tartışılmasız en iyi parfümörlerden olup. Kendileri forumca meşhur LDDM tarikatının ruhani lideridir

Yorum

Koca yürekli adamlar, büyüdükçe küçülmeyi başarabilenlerdir.Hayatta bu tiplere rastlarız çok seyrek te olsa..Tauer usta da öyleymiş madem yolu ve bahtı açık olsun diyelim

Yorum

Parfüm dünyasının önemli ve vazgeçilmez renklerinden... Hem parfümleri, hem yazdıkları, hem de hayattaki duruşuyla...

Yorum

Eski kimyager ve niche parfum dunyasinin yeni connoisseur'u. Parfum sihirbazi, konsept ustadi ve harika sanatsal beyin...

Yorum

'Benim parfümlerim benim aynam gibi, dünyayi nasıl gördüğümün bir yansıması' diyen şahsiyet.
                    Sadece garçons.

Yorum

İnternet ortamından mesajlaşma fırsatını buldum mütevazilikte aşmış mükemmel bir karektere sahip olan emekçi yaptığı kampanyalarla insanlara yardım eden karının belli bir kısmını ihtiyaç sahiplerine bağışlayan adam gibi bir adamdır kendisi pırlanta gibi bir kalbinin olduğuna inanıyorum ayrıca çok yeteneklidir

Yorum

Tauer diye yazılır, adamın dibi diye okunur. Resmini her hangi bir yerde gördüğünüzde yüzünüzde tebessüm oluşur.

Yorum

Cok rahat muezzin olabilecekken parfumorlugu secmis gonul insani.

Yorum

parfümleri 50 ml ve pahalı etiketleri nedeniyle pek spliti olmadı,Bir kaç parfümünü denedim hepsi çok güzeldi.Lddm ise zaten şapka çıkartılacak bir eser

Yorum

Ayrıca çok güzel de resim çiziyor.

Yorum

İşleniyor...
                              X