Emekçi, gönül adamı, alçak gönüllü, bilge, oturmasını kalkmasını bilen, çalışkan, büyüklerini sayan, küçüklerini seven, bin düşünüp bir söyleyen, yakışıklı, terbiyeli, aydın, içi temiz, doğrucu, ilkeli parfümör. Parfümörün en konsantre hali. Bütün parfümlerini kendi elleriyle üretir, paketler, kargoya verir. Hatta toplu alımlarda kargoyu da kendisi karşılar. Son zamanlarda temizlik imandan gelir diyerek kalıp sabun üretimine başlamıştır. Ayrıca çok yetenekli bir ressamdır. Bu başlıkta fazla yığılma olmadan, sırayla kendisine övgüleri alabiliriz.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Andy Tauer
Çökme
X
-
Andy Tauer
Emekçi, gönül adamı, alçak gönüllü, bilge, oturmasını kalkmasını bilen, çalışkan, büyüklerini sayan, küçüklerini seven, bin düşünüp bir söyleyen, yakışıklı, terbiyeli, aydın, içi temiz, doğrucu, ilkeli parfümör. Parfümörün en konsantre hali. Bütün parfümlerini kendi elleriyle üretir, paketler, kargoya verir. Hatta toplu alımlarda kargoyu da kendisi karşılar. Son zamanlarda temizlik imandan gelir diyerek kalıp sabun üretimine başlamıştır. Ayrıca çok yetenekli bir ressamdır. Bu başlıkta fazla yığılma olmadan, sırayla kendisine övgüleri alabiliriz.Son Düzenleme camorr; 21-01-17, 17:38. Tarafından yapıldı. -
İnternet ortamından mesajlaşma fırsatını buldum mütevazilikte aşmış mükemmel bir karektere sahip olan emekçi yaptığı kampanyalarla insanlara yardım eden karının belli bir kısmını ihtiyaç sahiplerine bağışlayan adam gibi bir adamdır kendisi pırlanta gibi bir kalbinin olduğuna inanıyorum ayrıca çok yeteneklidir
- 3 beğenme
Yorum
LDDM gibi bir parfümü bizlere kazandıran Adam gibi Adam KİNG
Yorum