Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Thierry Wasser

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Thierry Wasser

Click image for larger version

Name:	Thierry Wasser.jpg
Views:	255
Size:	167.5 KB
ID:	30372

Guerlainin şu andaki baş parfümörü. İsmini Dior için çıkarttığı Addict isimli parfümle duyurmuş ve şöhret basamaklarını hızla çıkıp Guerlainin baş parfümörlüğüne oturmuştur.Öyleki Guerlain için bu zamana kadar Flankerler ve ortak yaptığı işler dahil tam 112 parfüm üretmiş. İlk Parfümünü guerlain için 2007 yılında hazırladığını düşünürsek 10 yıl içinde oldukça fazla bir rakam. Guerlain ve diğer markalara yaptığı parfümlerden bir kaçı..

Songe d'un Bois d'Ete
    Shalimar Parfum Initial
    Santal Royal
    Ambre Eternel
    Mon Guerlain
    L’Homme Ideal
    La Petite Robe Noire serisi
    Idylle serisi
    Guerlain Homme serisi

Dior Addict
    Jil Sander Man
    Lancome Hypnose
    Salvador Dali Pour Homme

Verdiği bi' röportajda bu kadar çok flanker üretmekten hoşnut olmadığını belirtiyordu. Ama iş iştir, bunu yapmaya mecburum gibisinden bi' açıklaması var. Yanlış yada eksik çevirmişte olabilirim, hızlı hızlı okumuştum çünkü.

Sanırım flanker mevzusunda biraz dertli olduğunu düşünüyorum.

Başka bi' ayrıntı da; Mon Guerlain'i oluştururken Angelina kesinlikle aklında yokmuş. Guerlain Ceo'su Laurent Boillot ısrarla Angelina ile çalışmak istediği için tüm koku profili onun üzerine kaymış. Oturup birlikte Angelina üzerine tasarlamışlar tüm konsepti.

Ne olursa olsun efsane bi' tasarımcı, burun kendisi. Salvador Dali Pour Homme ile Oryantal fujer dersi vermiştir. Shalimar Initial ile duyguları yıldızlara ulaştırmıştır. Master'dır, Yoda'dır.
    - Stop the car...
    - What ?!
    - Stop the fuckin' car!

Yorum

niye guerlain'ın baş parfümörü anlayamadım.Başarılı olduğunu söylemek zor

Yorum

Thierrywasser Ispartada Ekrem Hocam kacirma

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Bi şişe imzalatılırdı aslında

Yorum

İşleniyor...