Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Jacques Bogart Witness Vintage

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Jacques Bogart Witness Vintage



    Jacques Bogart Witness Vintage

    Parfüm 1992 yılında piyasaya sürülmüştür. Parfümün tasarımcısı ise Dominique Preyssas dır.

    Parfüm şişe tasarımı çok etkileyici diyerek yorumuma başlamak istiyorum. Parfümün elimde dökmeli edt versiyonuda mevcuttu ama süper bir kombinasyon olan bu kokunun aynısını bulunca kaçırmak istemedim.
    Parfümü ilk sıktığımda çok baskın ve kaliteli bir tarçın, tütsü ve meşe yosunu başlangıcı alıyorum. Meşe yosunu gerçek ve çok kaliteli. Gerçekten etkileyici bir giriş oldu
    Aslında incelediğimde çok zor bir çok notayı başarıyla biraraya getirmeleri çok başarılı ve hoş.
    Müthiş girişten sonra parfüm hafif yumuşuyor ve devreye silhat, köknar giriyor. Tarçın zayıflasada tütsünün hiç başrolü bırakmadığı parfüm hafif acımsı yani balzamik bir hale geliyor.
    Bu noktadan sonra gerçekten baştaki vurucu koku dahada etkileyici tam bir maskülen şekle giriyor. Bu noktada net olarak algıladığım karanfil ve misk in kalitesi çok başarılı.
    Drydown a indikçe parfüm tütsüyü ve meşe yosununu kaybetmeden bergamot, limon ve hafifden bal karışımı ile tertemiz mis gibi kokan bir gömlek gibi
    Parfümün veda edene kadar tütsülü ve meşe yosunlu yapısının beni bırakmamasını çok sevdiğimi belirterek, günümüz Jacques Bogart ları ile asla kıyas bile tapılamayacak kalitede olduğunu söyleyebilirim.

    Kalıcılık : 10 saat
    Yayılım : 3-4 saat
    Genel Puanım: 9/10

    Cüneyt Akçetin




    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İşleniyor...
X