Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

İnitio Absolute Aphrodisiac

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• İnitio Absolute Aphrodisiac

Bu gün elimde koleksiyonumda da hali hazırda bulunan ve bittiğinde yeniden yeri doldurulacak olan Absolute Aphrodisiac var , ufak bir yazı yazmayı düşünüyorum denemek isteyenler , yada merak edenler için , Daha öncede splitini yaptığımda çok hızlı bir şekilde dolmuştu , eminim oldukçada seveni var...

Şişe, Kutu tasarımı bana göre muhteşem şişenin ele oturması püskürtmesi ideal , kutusu muhteşem zaten sunum olarakta muhteşem , burada tek yakındığım konu keşke şişeler 90 ml değilde 100 ml olsa olabilir...

Kokuya gelince şimdi herşeyden önce parfümlerle çok haşırneşir olmayan bir insan bu kokunun adını ve fiyatını duyduğunda aşırı büyük beklentilere girmesi muhtemel hatta girmelide , 900 lira gibi bir etiketi var ve adında Afrodizyak geçiyor , soru şu gerçekten afrodizyakmı ? Bana göre ben kokluyorsam evet yani bu kokuyu bir bayan kullansa ve tazelemek için yanımda çıkartıp sıksa kesinlikle afrodizyak sebebi ise başındaki o Kirli belki biraz Hayvansı Vanilya yorumu , (zaten beni tanıyanlar kirliliği dumansılığı hayvansılığı sevdiğimi bilir)... Açılış konusunda beni benden alan ender kokulardan birtanesi kendisi , açılışında hissettiklerime gelicek olursak Notalardan bakarak Vanilya Musk Costereum(Kunduz esansı) diyebilirim hemen peşine de bağlanan amber var es geçmemek lazım , bu parfümün gerçek anlamda 3 temel geçişi var Başlangıcı vanilya musk costereum bu bölüm keşke daha uzun sürse dediğim bölüm malsefki 10 dakikayı geçmiyor hayvansılık yada kirlilik geri plana çıkıp 2. evreye geçtiğinde daha yoğun amber ve takip eden vanilya , bu sıra geri planda kirlilik devam ediyor ama yoğunlaşmadan hissedilir düzeyde değil kesinlikle , bu bahsettiğim notalar ilk 10 saat içerisinde yavaş yavaş kaybolup en son sadece vanilya kalıyor

Kalıcılığı çok ciddi başarılı , bahsettiğim tende kalan vanilya benim tenimde 15 saati deviriyor silaj ilk 3 saat yüksek sonra yavaş yavaş tene yaklaşmaya başlıyor ama burdaki silajdaki yükseklik rahatsız edici çarpıcı bir yükseklik değil , rahatsız etmeden hissettiriyor kendini hatta Beyefendi bir şekilde desem daha doğru olur

Hem bayan hem erkek kullanımına uygun hatta (bu kısım tamamiyle benim görüşüm) kaliteli bir bayanın kullanabileceği en kaliteli kokulardan birisi bana göre hatta bir bayanda hayal edicek olursam kokunun yanında kesin kaliteli bir kürk de hayal etmek zorunda kalıyorum sebepsizce birde kırmızı topuklu ayakkabı ve kırmızı ruj ...

Kullandığım en güzel vanilya harmanlarından birtanesi , kolay kolay vanilya ile aram yoktur ama söz konusu bu koku olunca işler değişiyor

Doğallık konusuna değinmiyorum deneyenlerden almak isterim o yorumu , son olarak unuttuğum birşey yoksa şayet karşı cins tarafından da beğenilen bir koku , olumlu dönüş alıyor onu söyleyebilirim..

Ha bu arada AMATÖRLÜĞÜ bırakmadım onu da hatırlatayım

Click image for larger version  Name:	o.33001.jpg Views:	1 Size:	130.2 KB ID:	9613
    Son Düzenleme BatuhanKLC; 28-01-17, 21:03. Tarafından yapıldı.

Eline sağlık hocam ben de merak ediyordum bu kokuyu sayende kafamda biraz daha netleşti

Yorum

• Guest's Avatar
      Misafir Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Deneme listesinde önlere al hocam üzceğini sanmıyorum

Tatlılığı benim için sınır ihlali yapsa da kunduz elimi kolumu bağlıyor...

Yorum

Batuhanım agzına yüregine saglık çok güzel anlaşılır bi dille anlatmışsın kokuyu. Sayende tanıştıgım bi koku . Seveni için butarz bi koku harika olucaktır.dedigin gibi giriş bölümündeki o hayvansallık dışında gerisi bana ülker çikolatalı gofretle aynı kokuyor yani bana hitap ettigni düşünmüyorum. Afrodizyaklık konusuna sonuna kadar katılıyorum :-) baymayanda hafif bi tatlılık var. Vanilya çok dogal kokuyor.

Yorum

• Guest's Avatar
        Misafir Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Kiminde sadece sıcak tatlılık kiminde bayan tatlılık etkisi göstermiş bana da dip notalara kadar bayan bir tatlılık vermedi şahsen , gofret yorumu için teşekkürler Kadir'im , arada genele hitap edecek kokularımızın da olması gerekiyor dursun elinde

Sample pazartesi elime ulaşacak benimde ilgimi çeken bir kokuydu , hocam amatör kümeden bence bir üst lige çıkmışsınız hiçte amatörüm kendinizi küçümsemeyin keyf ile yazdıklarınızı okuyorum elinize burnunuza sağlık

Yorum

• Guest's Avatar
        Misafir Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Allah razı olsun hocam eksik olmayın ara ara ufak yorumlar yaparım inşAllah

Genelde bu tatlılıktaki kokuları sevemiyorum ama içinde bal yok en azından

Ve performans çok iyi. Bu koku genel beğeniye de çok uygun ve geri tepmez bence.

Yorum

ben ısınamadım çok sıcak bir koku yoğun vanilyalardan uzak dururum hep ancak genel beğenisi yüksek hanımlar çok seviyor özellikle

Yorum

Açılışı ve ortaları bana boğucu tatlılıkta gelmişti. Ortalarda fazla gourmand bir hava var, hatta ben de gofret kokusu aldığımı hatırlıyorum. Bana tek uyan bölümü, sonlardaki çok lezzetli sıcak, egzotik vanilyalı amber.

Yorum

Batuhan hocam kalemine sağlık,ne güzel yazmışsınız.Bu parfümü henüz denemedim için beğendim yada beğenmedim diye yorum yapamıyorum

Yorum

• Guest's Avatar
              Misafir Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Nasip olurda bir ara görüştüğümüzde beraber deneyelim hocam aklımda

• Guest's Avatar
              Misafir Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              İnşallah Batuhan hocam,en yakın zamanda tanışmak istiyorum sizinle

bir ekleme de ben yapayım; yine initio nun 1-7-8 gibi numaralı parfümleri var. bunların ana kokuları desteklemek amacıyla yapıldığını istanbuldaki harvey çalışanı anlatmıştı, escentric molecule etkisi gibi bir nevi.. absolute aphrodisiac ile 7 numaranın layer yapılması tavsiye ediliyormuş, bileğime uygulamıştı ve çok çok başarılı bulduğumu hatırlıyorum. sonra biraz araştırdım 7 numara musktı sanırım 1 amber ve ambergris idi. 1 le de iyi sonuç veriyor demişlerdi. bu şekilde de deneyebilirsiniz.

Yorum

• Guest's Avatar
              Misafir Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Bende numaralı parfümlerin destekleyici olduğunu biliyordum , tek başına denedim ama destekleyerek hiç denemedim , bir ara deniyeyim hocam bigilendirme için teşekkürler

• Onur
              Onur Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              asıl biz teşekkür ederiz hocam bu güzel inceleme için..

• Guest's Avatar
              Misafir Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Ne demek hocam Elimden geldiğince .

eline sağlık hocam. bende baraka ile birlikte bide side effecti var üç koku arasında bana en sönük hep bu geliyor. belki değer ikisi hele baraka çok baskınken bu sönük kalıyor belkide gerçektende sönüktür. bilemiyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cihan mert View Post
              eline sağlık hocam. bende baraka ile birlikte bide side effecti var üç koku arasında bana en sönük hep bu geliyor. belki değer ikisi hele baraka çok baskınken bu sönük kalıyor belkide gerçektende sönüktür. bilemiyorum
              3 lünün arasında en sevdiğim bu ama 3 ü de belli bir çıtanın üzerinde olan kokular bana göre ...

Yorum

Benden daha çok etrafımdakiler beğendi bu kokuyu.. (Ben de beğeniyorum ama çevremdekiler gibi değil) Divine bana daha uyuyor tabi ki yine de

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Umut Kurtoğlu View Post
                  Benden daha çok etrafımdakiler beğendi bu kokuyu.. (Ben de beğeniyorum ama çevremdekiler gibi değil) Divine bana daha uyuyor tabi ki yine de
                  Ona ne şüphe vetiverus

Yorum

Çok tatlı bir parfüm beklediğim gibi bulmadım hiç bana göre değilmiş :/

Yorum

İşleniyor...
                    X