Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Gianfranco Ferre Lui-Him

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Gianfranco Ferre Lui-Him



    Gianfranco Ferre Lui-Him

    Parfüm 2004 yılında piyasaya sürülmüştür. Parfümün burnu Jean-Charles Niel dır.
    Parfümümüze geçersek ilk bakışta şişe tasarımını çok beğendiğimi söylemek isterim. Bu güne kadar sahip olduğum Ferre lerden anladığım kadarıyla kokuların kalitesi ve güzelliği kadar şişe tasarımınada çok fazla özen gösterilmiş.
    Başlangıçta hafif odunsu tütsü ile freş bir birlerim bizi karşılıyor. Bu freşlik yeni tür yaz kokularına asla benzemiyor. Gerçekten özgün bir hali var. Bu özgünlükte aldehitlerin etkisinin yüksek olduğunu düşünüyorum. İlerleyen süreçte tütsü hissinin azalıp hafiften küçük hindistan cevizinin hakim oluşunu zevkle hissediyorum. Orta notalara geldiğimizde kaliteli silhat ve sedir ile yine bize odunsu hisleri yaşatmak istiyor parfüm. Drydown a geçtikce parfüm daha rahatlıyor ve freş havayı daha hissettiriyor insana. Bunda net bi şekilde algıladığım kaliteli bergamotun rolü çok büyük.
    Parfüm sonlarda drydowndaki freş his ile bizimle vedalaşıyor.
    Genel olarak parfümü günümüz yazlık parfümlerine göre çok kaliteli, değişken ve özgün bulduğumu söylemeliyim. Öyle ki bir ben odunsu baharatlıyım, bir hayır hiç değiş bildiğin ferah, ozonij bir parfümün diyor
    Performans noktasında sınıfı geçsede yazlık kategoride bir parfüm olması gereği daha yukarılara çıkamıyor.

    Kalıcılık : 5-6 saat
    Yayılım : 2-3 saat
    Genel Puanım : 7/10

    Cüneyt Akçetin




    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İşleniyor...
X