Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Kilian Dark Lord

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Kilian Dark Lord

    Click image for larger version  Name:	kilian dark lord yorum.jpg Views:	1 Size:	84.2 KB ID:	89473


    Kilian'ı biz bildik bileli herkesin beğenebileceği tarzda parfümler yapan, tribüne oynayan, marketing değeri yüksek parfümleri bünyesinde bulunduran bir marka olarak tanıdık. Zaten isminide bu şekilde duyurdu.

    Ama son çalışması Dark Lord ile bu tabularını yıkmaya niyetli görünüyor. Kirli, vahşi ve bir o kadar karanlık bir parfümle bizleri tamamen ters köşeye yatırıyor.

    Öncelikle şunu baştan belirteyim Dark Lord kesinlikle ama kesinlikle bir genel beğeni parfümü değil. Ya sev ya terketi keskin çizgilerle ayıran oldukça zorlu bir çalışma. Kilianın şu ana kadar ürettiği en aykırı en sıradışı parfümü.

    Parfümün kafanızda daha rahat belirmesi için Gucci Guilty Absolute ile Terre D'Hermes karışımı gibi. Gucci Guilty Absolute dan daha rafine, Terre d'hermesin daha acımsı hali gibi diyebilirim. Örnek vermek gerekirse Pure Havane ile Naxos arasındaki benzerlik gibi.

    Şimdi gelelim incelemeye...

    Parfümün sıkmam ile beraber burnuma bir yumruk gibi gelen karabiber, bergamot ve acımsı bir safran ilk afallamayı yaşatıyor. Bu kısım kısa bir süre sonra sönmeye başlarken bu sefer bir ayakkabı atölyesinde işlenmeye hazır üzerlerine siyah boyaları sürülmüş ham derilerin arasında buluyorsunuz kendinizi, o acımsı safranlıkla birleşen bu karanlık deri kendinizi sanayi sitesinde motor ustası gibi hissetmenize neden oluyor. Motor yağı, mazot karışımının üstünüze sinmiş kokusu gibi. Bu keskin kokuyu da vetiverin Terre d'Hermes taki kullanıma benzeyen minarelli yapısıyla beraber kullanılması ve Rom un o hafif boozy havası ile çok hafif bir yaseminin birleşmesi bir anda baştan çıkaran bir havaya bürünüyor. Bu kısım gerçekten çok çok iyi dumansı ve aynı zamanda taze bir koku profili. O baştaki zorlayıcı ve burun büken kokudan sonra orta notalar oldukça keyifli ve koklanmaya değer. Dip notalara geçildiğinde deri ve vetiver birlikteliğine bir parça odunsu ve hayvansı bir misk ile teninizde son dokunuşunu yapıyor.

    Parfümün projeksiyonu oldukça kuvvetli bu zamana kadar denediğim Kilianlar arasından kesinlikle başa oynayacak bir potansiyele sahip. Denemek için bileğime minik bir fıs sıkmam ile 60 m² lik ofis buram buram koktu. Biraz kapı pencere açmak zorunda kaldık. Kalıcılık ise tende 10 saat ve üzeri diyebilirim. Tekstilde denemedim ama muhtemelen bir kaç gün kalır.


    Kullanım alanı olarak ise bu sefer pek bir şey yazamayacağım ama kapalı ortam kokusu olmadığı çok net belli. Açık ortamlarda ve serin havalarda kullanmak kullanıcısı için bir hayli keyifli olacaktır.

    Fiyatı yüksek olsada şişe yerine 50 ml lik refiller tercih edilirse daha mantıklı olacaktır. Refil olarak düşündüğümüzde fiyatını hakeden bir parfüm olduğunu söyleyebilirim.

    Henüz TR de satışa çıkmadı. Ekim ayı içinde geleceğinin haberini aldım

    Koku güzelliği 8,5
    Kalite hissiyatı 9
    Kalıcılık 9
    Farkedilirlik 9
    Genel Beğenisi 5
    Son Düzenleme matrai; 25-09-18, 11:55. Tarafından yapıldı.

  • #2
    Biraz renkli giyineyim diye uğraşıyordum desene yine siyahları giydirecek bana.

    G.G Absolute son zamanlarda designer olarak rastladığım ağır makineliydi. Dark Lord notaları ve karakteri itibariyle kıyısından köşesinden geçiyorsa beni zorlar ama hani "damarıma basarsa acımam" diye bi' tabir vardır ya, işte o damara basan Rom olacak gibi duruyor.

    Kalemine bolcana sağlık.
    - Stop the car...
    - What ?!
    - Stop the fuckin' car!

    Yorum


    • #3
      Korktum ama sevebilirim de bilemedim

      Yorum


      • #4
        Güzel yorum için teşekkürler.

        Yorum


        • #5
          Görsel çok hoş

          Click image for larger version

Name:	sdsdsdsd.jpg
Views:	859
Size:	242.0 KB
ID:	90076
          Ekli Dosyalar

          Yorum

          İşleniyor...
          X