Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

JCE & III VUCUT KOKUSU "BO"

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • JCE & III VUCUT KOKUSU "BO"

    Büyük üstadın yolculuğu, evrimi, minimalist felsefesi ve özellikle Hermes çatısı altında ortaya koyduğu sınırsız nota mutasyonu; parfüm dünyası ile içli dişli olan çoğu kimselerin malumu bir hadiseler zinciri.
    Özellikle kendisi ile özdeşleştirilen "Ellena turunçgilleri" ve cilalı transparanlık harici bir başka yönü de var ki beni benden almasın: Body Odor.

    Ustası Edmond Roudnitska'nın devasa eseri; vintage köhne kolonya-yeni musky citrus Eau Sauvage'nin açtığı kapıdan giren Ellena; hocasına bir saygı duruşundan ziyade onu tam manası ile özümseyip-içinde yaşattığının kanıtı 3 farklı eser ile sonsuzluğa giden yolu inşa etmiş.

    Üstadın 3 farklı marka için inşa ettiği üç farklı çalışmaya kısaca değineyim:

    Cartier Declaration Essence: Kara kuru ağabeyi klasik Declaration'dan farkı; Ellena'nın çay, tatlı turunç ve kimyon takıntısını gayet makul şekilde kardeşine aşılayışı bir çalışma diyebilirim.
    Nemli çay yaprakları, tatlı turunç kabukları ve Hint teni az köri-bol kimyon kombinasyonu 4 mevsimlik-hoş performanslı bir imza ortaya çıkarmış.

    Frederic Malle Bigarade Concentree: Sıkar sıkmaz insanın ağzını sanki olgunlaşmamış yeşil mandalina kabuklarını yermişçesine sulandıran ve ardından saman ile kimyonu bu doğallığa kırık bir vizyon ile gayet çekici şekilde ekleyen kekremsi vücut kokusu. Bir turunçgil nasıl kirlenir ve ter kokusu hiç bu kadar çekici olabilir mi sorularının cevabı.

    Hermessence Epice Marine: Vücut kokusu kavramının en üst mertebesi!!!
    Tabi ağır kimyonlu bir yemeği afiyetle mideye indirdikten sonra tuz oranı yüksek bir denizde artık aklına ne eserse yapan yağız bir delikanlının vücut kokusu. Lavanta, kimyon, iyot ve odunsu misklerin 10/10 puanlık uyumu, hınzır ve maskülen birlikteliği. Olmazsa olmaz yoldaşlardan.

  • #2
    Emekliliğe ayrılması oldukça üzücü ve sektör tarafından büyük bir kayıp oldu. Aslında daha bir çok günyüzüne çıkmamış parfümü vardır hazırkıta bekleyen. Bir gün öldükten sonra Aysel Gürel de olduğu gibi formüllerinin yazıldığı bir çalışma kağıdı bulunması ve o parfümlerin hayata geçirilmesi oldukça olası.

    Yorum

    İşleniyor...
    X