Herkese merhabalar keyifli forumlar dilerim.
Sizlere Nishanenin Wluong Cha adlı parfümü hakkında incelemelerde bulunacağım.
.
Öncelikle Nishane markamız hakkında kısa bir bilgilendirme yapayım.
Ülkemizde ilk niş parfümün temelini ve akımı başlatan marka olarak yer almaktadır.
Kurucuları Murat Katran ve Mert Güzel’in kreatif direktörlüğünü yaptığı ve yabancı parfümörlerle oluşturulan extrait de parfum yoğunluğuna sahip koleksiyonları mevcuttur.
Nishane parfüm butik evi ise İstanbul Nişantaşında bulunmaktadır.
Kendi yorumuma gelirsek Üllkemizin Milli ve yerli parfümlermizin yapılmasından bu akıma öncülük etmesinden dolayı Nishane markamızdan gurur duymaktayım.
Gelelim Nishane Wulong cha adlı parfümü hakkında incelemelerimize
Parfümümüzün notalarına gelirsek
üst nota:Bergamot,Portakal,litchi(Liçi),Mandalina
orta nota:Çay,Küçük Hindistan Cevizi
alt nota:misk,incir
Açılış olarak ferah bir turunçgil olarak açılışı yapan parfümümüz genellikle Çay notasına odaklı bir Parfümdür.
Gerçekten ferah mutluluk ve kişiye huzur veren bir kokusu vardır.
Çayın doğallığı ve yaymış olduğu yayılım gerek parfümü kullanan kişide gerekse etraftaki kişileride sevdiren bir yapısı vardır.
Naif kaliteli ve bir o kadarda elagant bir yapısı olduğunu düşünmekteyim.
Yaz sıcakları için boğmayan ve ferah havasından dolayı benim için aşırı sıcaklarda kurtarıcı rolü üstlenmektedir.
Bu parfüm benim için denge sembolünü anımsatıyordur.
Kullanım anlamında hem bayan kullanıma hem erkek kullanıma hitap ettiğini düşünüyorum
Ne feminenin o tatlılığı çiçeksiliği ne de maskülen olan sert ve keskin hatlar bu parfümümüzde yoktur.
Kalıcık anlamda Extrait de Parfumün etkileri mevcuttur.
Kalıcılık ve yayılım anlamda serinin diğer koleksiyonlarından bir tık altıdır.(Hacivat etkisi bomba yayılımı performansı yoktur )
Farkedilebilirlik 3 saat
Kalıcık olarak ise +7 saat diyebilirim
Bu tür ferah parfüm için Nishaneyi tebrik etmek lazım çünkü ferah parfümlerde kalıcılık ve yayılımı sağlamak zor olur.
Bir tebrik ise böyle güzel ferah parfümü ülkemize kazandırdığı için
Bugün Nishane Wulong Chayı üzerimde kullandım sizlere daha iyi inceleme yapabilmek için
Gün içerisinde bir kaç kez tazelediğimizde size o ferah huzur veren yapısı gün boyu sürecektir.
Herkese Keyifli Forumlar dilerim.
Sevgilerimle ve saygılarımla...
Sizlere Nishanenin Wluong Cha adlı parfümü hakkında incelemelerde bulunacağım.
.
Öncelikle Nishane markamız hakkında kısa bir bilgilendirme yapayım.
Ülkemizde ilk niş parfümün temelini ve akımı başlatan marka olarak yer almaktadır.
Kurucuları Murat Katran ve Mert Güzel’in kreatif direktörlüğünü yaptığı ve yabancı parfümörlerle oluşturulan extrait de parfum yoğunluğuna sahip koleksiyonları mevcuttur.
Nishane parfüm butik evi ise İstanbul Nişantaşında bulunmaktadır.
Kendi yorumuma gelirsek Üllkemizin Milli ve yerli parfümlermizin yapılmasından bu akıma öncülük etmesinden dolayı Nishane markamızdan gurur duymaktayım.
Gelelim Nishane Wulong cha adlı parfümü hakkında incelemelerimize
Parfümümüzün notalarına gelirsek
üst nota:Bergamot,Portakal,litchi(Liçi),Mandalina
orta nota:Çay,Küçük Hindistan Cevizi
alt nota:misk,incir
Açılış olarak ferah bir turunçgil olarak açılışı yapan parfümümüz genellikle Çay notasına odaklı bir Parfümdür.
Gerçekten ferah mutluluk ve kişiye huzur veren bir kokusu vardır.
Çayın doğallığı ve yaymış olduğu yayılım gerek parfümü kullanan kişide gerekse etraftaki kişileride sevdiren bir yapısı vardır.
Naif kaliteli ve bir o kadarda elagant bir yapısı olduğunu düşünmekteyim.
Yaz sıcakları için boğmayan ve ferah havasından dolayı benim için aşırı sıcaklarda kurtarıcı rolü üstlenmektedir.
Bu parfüm benim için denge sembolünü anımsatıyordur.
Kullanım anlamında hem bayan kullanıma hem erkek kullanıma hitap ettiğini düşünüyorum
Ne feminenin o tatlılığı çiçeksiliği ne de maskülen olan sert ve keskin hatlar bu parfümümüzde yoktur.
Kalıcık anlamda Extrait de Parfumün etkileri mevcuttur.
Kalıcılık ve yayılım anlamda serinin diğer koleksiyonlarından bir tık altıdır.(Hacivat etkisi bomba yayılımı performansı yoktur )
Farkedilebilirlik 3 saat
Kalıcık olarak ise +7 saat diyebilirim
Bu tür ferah parfüm için Nishaneyi tebrik etmek lazım çünkü ferah parfümlerde kalıcılık ve yayılımı sağlamak zor olur.
Bir tebrik ise böyle güzel ferah parfümü ülkemize kazandırdığı için
Bugün Nishane Wulong Chayı üzerimde kullandım sizlere daha iyi inceleme yapabilmek için
Gün içerisinde bir kaç kez tazelediğimizde size o ferah huzur veren yapısı gün boyu sürecektir.
Herkese Keyifli Forumlar dilerim.
Sevgilerimle ve saygılarımla...
Yorum