Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Nishane Wulong Cha

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Nishane Wulong Cha

Herkese merhabalar keyifli forumlar dilerim.

Sizlere Nishanenin Wluong Cha adlı parfümü hakkında incelemelerde bulunacağım.
    .
    Öncelikle Nishane markamız hakkında kısa bir bilgilendirme yapayım.
    Ülkemizde ilk niş parfümün temelini ve akımı başlatan marka olarak yer almaktadır.
    Kurucuları Murat Katran ve Mert Güzel’in kreatif direktörlüğünü yaptığı ve yabancı parfümörlerle oluşturulan extrait de parfum yoğunluğuna sahip koleksiyonları mevcuttur.
    Nishane parfüm butik evi ise İstanbul Nişantaşında bulunmaktadır.
    Kendi yorumuma gelirsek Üllkemizin Milli ve yerli parfümlermizin yapılmasından bu akıma öncülük etmesinden dolayı Nishane markamızdan gurur duymaktayım.

Gelelim Nishane Wulong cha adlı parfümü hakkında incelemelerimize
    Parfümümüzün notalarına gelirsek

üst nota:Bergamot,Portakal,litchi(Liçi),Mandalina
    orta nota:Çay,Küçük Hindistan Cevizi
    alt nota:misk,incir

Açılış olarak ferah bir turunçgil olarak açılışı yapan parfümümüz genellikle Çay notasına odaklı bir Parfümdür.
    Gerçekten ferah mutluluk ve kişiye huzur veren bir kokusu vardır.
    Çayın doğallığı ve yaymış olduğu yayılım gerek parfümü kullanan kişide gerekse etraftaki kişileride sevdiren bir yapısı vardır.
    Naif kaliteli ve bir o kadarda elagant bir yapısı olduğunu düşünmekteyim.
    Yaz sıcakları için boğmayan ve ferah havasından dolayı benim için aşırı sıcaklarda kurtarıcı rolü üstlenmektedir.
    Bu parfüm benim için denge sembolünü anımsatıyordur.
    Kullanım anlamında hem bayan kullanıma hem erkek kullanıma hitap ettiğini düşünüyorum
    Ne feminenin o tatlılığı çiçeksiliği ne de maskülen olan sert ve keskin hatlar bu parfümümüzde yoktur.
    Kalıcık anlamda Extrait de Parfumün etkileri mevcuttur.
    Kalıcılık ve yayılım anlamda serinin diğer koleksiyonlarından bir tık altıdır.(Hacivat etkisi bomba yayılımı performansı yoktur )
    Farkedilebilirlik 3 saat
    Kalıcık olarak ise +7 saat diyebilirim
    Bu tür ferah parfüm için Nishaneyi tebrik etmek lazım çünkü ferah parfümlerde kalıcılık ve yayılımı sağlamak zor olur.
    Bir tebrik ise böyle güzel ferah parfümü ülkemize kazandırdığı için
    Bugün Nishane Wulong Chayı üzerimde kullandım sizlere daha iyi inceleme yapabilmek için
    Gün içerisinde bir kaç kez tazelediğimizde size o ferah huzur veren yapısı gün boyu sürecektir.

Herkese Keyifli Forumlar dilerim.
    Sevgilerimle ve saygılarımla...

Eline sağlık Orçun. Bir ekleme yapayım. Çay notasının bana göre referans parfümlerinden biridir. Nishanenin ilk serisinde çıkan genel beğeniye en uygun kokusudur.

Yorum

• orcun1993
      orcun1993 Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Teşekkür Ederim Altuğ abicim değerli yorumun ve bilgin içinde teşekkür ederim
      Kesinlikle haklısın genel beğeniye uygun
      en büyük hatam splitlerde kaçırmış olmam vermiş olduğun dekantıda bugün bitti tamamen şanssızlık
      Olsun elimizdede B-612,Vain Naive,Colognise olacak

Elinize sağlık, ben de unisex kullanım ve genel beğeniye uygunluk taraflarına katılıyorum. Performansı da ferah tabanlı bir parfüme göre oldukça tatmin edici.

Yorum

• orcun1993
      orcun1993 Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Merhabalar hocam kesinlikle haklısınız ferah parfüme göre tatmin edicilik performans konusunda
      Ayrıca değerli yorumlarınız ve görüşleriniz içinde teşekkür ederim.
      Saygılarımla ve Sevgilerimle...

İnceleme için teşekkürler. Bu parfüm için sabırsızlanıyorum.
    estefanyen

Yorum

• orcun1993
      orcun1993 Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Merhabalar değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim
      Kesinlikle çok güzel bir parfüm seveceğinizi düşünüyorum keyifli günlerde kullanın

İnceleme için teşekkürler. Bana göre oda kokusundan hallice bir parfüm. Ferah ve rahatlatıcı bir etkisi var ama parfüm olarak ne derece kullanılır soru işareti. Açılışı kaliteli bir kolonya havasında ama sonrasında ağır misk içerikli bir parfüme evriliyor. Çay notası içeren bir parfüm alacaksam Gucci Pour Homme II'yi tercih ederim. Yayılım orta ama kıyafet üzerindeki kalıcılığı güzel.

Yorum

• orcun1993
      orcun1993 Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Merhabalar değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim ben nedense gucci pour homme 2 den daha çok beğendim Wulong chayı
      Ama gucci pour homme 2 de güzel bir parfüm

Nishanenin bana göre yazlık en kullanılabilir kokusu tabi fiyatı dezavantaj

Yorum

İnceleme için teşekkürler, güzel olmuş. Wulang Cha çay notasında öne çıkan parfümlerden, genele hitap eden, güvenli ve ferah bir koku, ben de beğeniyorum, performansı da bir yazlık için fena değil. Ben çay notalı kokularda koku güzelliği olarak Bvlgari PH ve Gucci PH 2'yi bir tık daha önde görüyorum ancak performansları kötü, özellikle Bvlgari'nin, Soir var ancak o da kurtarmıyor. Performans olarak Wulang Cha bunlardan daha iyi.

Yorum

İlk başlarda burun kıvırdığım ama şuan beğendiğim bir parfüm

Yorum

Son şişelerinde incir çok baskın olmuş. Keşfedilirse bu yaz patlama yapabilir.

Yorum

parfümü sıkar sıkmaz nishane elena ailesinden birisine parfümmü yaptırmış yok artık gibi bir düşünce geçti aklımdan.Parfüm the different company de bachmakov'a çok benziyor.Hatta hermes'in bahçe serisinin kokularının genel bir karışımı gibi bir havası var.ben özellikle toit'e benzettim. eşki buruk asitli bir hava hakim parfümde benim bayıldığım bir atmosfer. yapraklarıya birlikte pazardan aldığımız portakal kokusuyla parfüm açılıyor.bergamot ve çay parfümün geneline hakim.koku açıldıkça ara ara incirde vuruyor.İncir tozlu olarak kullanılmamış bence çokda iyi yapılmış.parfümü çok beğendim ancak malesef özgün değil. nishane özgün bir marka değil sürekli bişeyleri taklit ediyor sanki

Yorum

Kesinlikle katılıyorum ben de The Different Company De Bachmakov’a çok benzettim. Hatta dekantı var bende, almak istiyorum ama bulamıyorum. Ancak Wlong Cha kesinlikle daha kalıcı diyebilirim. Ayrıca ben Hermes Nil havası da aldım açılışta. Ama performansı yazlık bir parfüme göre yüksek ve genel beğeniye uygun. Ben bir şişe edindim. Bulabilirsem De Bachmakov da almak istiyorum.
              Son Düzenleme Misket; 25-01-21, 11:57. Tarafından yapıldı.

Yorum

İşleniyor...
              X