Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

BTB ıslak mendil

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • BTB ıslak mendil

    Dün by kilian back to black decant almıştım Altuğ bey,den onu denedim. Açılışını çok beğendiğimi söyleyebilirim ancak orta ve dip notalara geçince bana ıslak mendili kokusu verdi. Hani, bilirsiniz ucuz ıslak mendiller vardır, genelde tek kullanımlık otobüs, trende falan verirler. Sürdüğünüzde kötü bir koku bırakır. İşte tam o kokuyu aldım desem. Çürümüş ucuz ıslak mendili kokusu. Diğer yandan değişik bir çekiciliği de var. Çok enteresan bir parfüm. Böyle bir şey yaşayan oldu mu acaba benden başka

  • #2
    Back to black zor kokuların başında gelen bir parfümdür. İlk kullanımda beğenip seven birisine henüz rastlamadım. Çok farklı ve değişik bir kokusu var. Baldan gelen bir animaliklik daha sonra vişne ve tütünle gelen hafif gourmanda dönük bir çekiciliği var. İlk kullanımda onu anlayabilmek gerçekten çok zor. Ama ona şans verince her kullanımda farklı bir yüzünü keşfediyorsunuz ve her seferinde size kendisini daha çok sevdiriyor.

    Yorum


    • #3
      BTB'de neden olduğunu bilemediğim (baldan olduğu söylenmiş gerçi ama anlayamıyorum) hayvansallık mevcut. Bahsettiğiniz çürük mendil kokusunun bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ancak bu hayvansallık aynı zamanda garip bir çekiciliği beraberinde getiriyor. Ben daha önce ofiste kullandığım bir gün burada gaz kaçağı var diye ofis ayağa kalkmıştı. O günden beri bir daha kullanmadım. Ama yünlü bir kıyafetime sıkıp koklamaktan çok zevk alıyorum. O zaman vişne baskın çok güzel bir koku haline geliyor benim için. Velhasıl onu anlamak zor koklamak keyifli kullanmak imkansız benim için. Platonik takılıyoruz, flörtleşiyoruz kendisiyle.

      Yorum


      • #4
        Böyle parfümlere direkt "kötü kokuyor" diyene rastlamadım, bunu direkt söyleyen amatör oluyor.
        Herhalde fiyata, markaya ve parfümün artistik yönüne saygıdan olsa gerek ama bana kalırsa vasat bir parfüm.
        Bildiğin kötü kokuyor, bunu sıkıp insan içine çıkmam.

        Yorum


        • #5
          Daha fazla parfüm deneyin, burnunuz koklamaya ve parfümlere alışsın, zamanla farkı göreceksiniz.. Bal,tütün ve vişne kokusu alıyorum ben BTB'de ve benzeri bir parfüm bulmak da oldukça güçtür.. Şahane bir parfüm, bunu ıslak mendille karşılaştırmak çok abes ve yanlış olur..

          Yorum


          • #6
            Black to black uzun kullanımda sıksada bence çok şahane bir koku. Ben öyle bir hissiyat almadım.
            Sadece garçons.

            Yorum


            • #7
              BTB'in beklemiş hali resmen tükürük kokuyor. Nasıl farketmiyo kullananlar anlamıyorum 😂

              Yorum


              • #8
                Kıyafette daha güzel, tende özelikle dediğim gibi. Farklı bir koku kesinlikle, ya çok seversin ya nefret edersin arası yok gibi. Ben hala emin değilim bir güzel geliyor bir çirkin. Yalnız kalıcılığını da beğenmedim, kıyafette bile max 1 gündür

                Yorum

                İşleniyor...
                X