Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Baruti Melkmeisje

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Baruti Melkmeisje

Baruti Melkmeisje. Parfümümüz çiçeksi akorlar tarafından ele geçirilmiş. Kendinizi taze yeşiller, yeşilimsi çiçekler içinde hissedebilirsiniz. Birkaç bileşenden oluşuyor aslında bu yeşil çiçeksilik. Ihlamur, leylak ve iris. Bakınca pek de yeşil durmuyorlar değil mi? Ben özellikle irisi merak ediyordum. Nasıl kullanılmış acaba? sorusu, tıpkı Naomi Goodsir Iris Cendre'de olduğu gibi çiğ bir iris şeklinde cevap buldu. Kurudukça daha olgunlaşan bir yapıya gidiyor ama ana aktörümüz değil maalesef (kendi adıma maalesef). Çiçek bilgim çok derin olmadığından, detaylı bir şeyler çıkaramadım ama yeşil çiçeklere, acımtrak bile sayılabilecek bir yaş vetiver (vetiver diye bildiğimiz koku) dostane ve uyumlu bir şekilde eşlik ediyor. Bu aşamada hafiften odunsu bir tat hissetmeye başlayabilirsiniz. Yumuşak havasından hiç bir ödün vermeden. Benim burnuma en zıt gelen nota bal olmasına rağmen.

İçeriğinde dikkatimi çekince, Armut notasını aradım. Sanırım o başlarda gelen yumuşak bir meyvevari koku olsa gerek. Etkisi çok sürmüyor. Ben o tatlılığın esasen bal notasından ileri geldiğini düşünüyordum. Çoğu parfümde olduğu gibi, burada da kullanılan bal beni rahatsız ediyor. Balı çekip alsak favori yazlıklardan, yenileyici parfümlerden biri olabilir. Ama genel uyumu sayesinde ortalamanın birazcık üzerinde not alma şansı var. Geçişler çok belirgin değil ve parfüm yumuşak denebilecek bir yapıda ilerliyor. Gözlerimi kapayıp sırtımı yere uzattığım zaman kokuyu içime çektikçe, kuş sesleri ile yankılanan bir yeşil vadi, temiz hava canlanıyor kafamda. Çiçeksilik güçlü olduğu için huzur verici bir dinginlik var içerisinde. İlk denememde pek derin hisler oluşturmamıştı zihnimde ama tekrar denediğimde ve konsantre olduğumda aslında bu parfümde, her ne kadar bal notasını sevmesem de bir dinlendiricilik olduğunu keşfettim. Deneyecek arkadaşlara da umarım bu hissi verir

Kalıcılığı ortalama bir parfüme göre yüksek sayılır. Farkedilirliği ilk 2 3 saat ortalamanın hayli üzerinde oldu. Özellikle tende. 6. saatten sonra tene yakın olmaya başlıyor ama hala ana karakterini, temasını, notalarını canlı bir şekilde verebiliyor. Performans puanım 7. Belirli bir cinsiyeti çağrıştırmıyor. Unisex kullanıma çok uygun. Denemek için mutlaka şans vermenizi isterim.
    Son Düzenleme cantona8; 23-01-17, 21:43. Tarafından yapıldı.

Sonuna kadar keyifle okudum ellerine kalemine burnuna sağlık Cantonam. Sen bu işi iyice benimsedin bundan sonraki incelemelerini de heyecanla bekliyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: matrai View Post
      Sonuna kadar keyifle okudum ellerine kalemine burnuna sağlık Cantonam. Sen bu işi iyice benimsedin bundan sonraki incelemelerini de heyecanla bekliyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      Bir tane daha çıktı fırından

Yorum

• Paranoid Android
        Paranoid Android Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Elinize sağlık üstad, keyifle okudum

• cantona8
        cantona8 Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Estağfurullah bizim ustadligimizdan ne olur

Henüz hiçbir parfümünü kullanmadığım ve merak ettiğim bir markanın, merak ettiğim parfümlerindendi. Sağolasın yorum ve bilgilendirme için.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Medea View Post
        Henüz hiçbir parfümünü kullanmadığım ve merak ettiğim bir markanın, merak ettiğim parfümlerindendi. Sağolasın yorum ve bilgilendirme için.
        O zaman aramana gerek yok. Oldu bil!

Yorum

Ağzınıza sağlık Cantona Bey..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Umut Kurtoğlu View Post
            Ağzınıza sağlık Cantona Bey..
            Sağolun Umut bey. Bu derlemeyi sizden bekliyorduk ama ümidi kesince el atalım dedik.

Sizin yorumlarınız da değerli. Lüffen bizi aydınlatınız. Detay veriniz. Yeri gelirse onay da veriniz.

Yorum

• Umut Kurtoğlu
              Umut Kurtoğlu Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Ben Kurtoğullarından I.Umut ve ben bu yorumu onaylıyorum.

Şaka maka ben doğru dürüst kullanamadım ki daha Baruti'yi) Kullanınca yazarım Canom.

• cantona8
              cantona8 Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Hadi yap

Elinize sağlık, incelemenizle kafamda birşeyler canlandı ve kokuyu merak etmeye başladım.

Yorum

Bir hayırsever bu eşsiz güzelliği splite açsa da özlem gidersek. Çok özgün bir çalışma. Maalesef sadece deneyebildik.

Yorum

Agzina saglik ustad sanirim 30 ml seklinde bu marka

Yorum

• cantona8
                  cantona8 Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Aynen

Melkmeisje ve yine özgün bir koku olan Tindrer'den sonra Baruti markasının bir kokusunu daha seversem bu markayı takip edeceğim.

Yorum

İşleniyor...
                X