Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Slumberhouse New Sibet

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Slumberhouse New Sibet

Başlangıcı keskin, orta ağırlıkta hayvansal gibi burun tırmalayan geçişler ile açılıyor New Sibet'in. Ferahlık var içten içe ama koku güzelliği olarak kaç kişi tahammül edebilir bilemiyorum Başlangıç aşamasına daha parfümsever gözle bakmak gerekir bu parfümün. Neyse ki orta kısımlar yaklaşırken bu "tırmalayan" kısmın etkisi hissedilir derecede yumuşuyor. Benim için asıl şov buradan sonra başlıyor. Tıpkı Ursa gibi, "başlangıcını atlatırsan kralsın" parfümü (bana göre). Ben hissettiğim notaları/kombinleri yazma taraftarı olduğum için, detaylı notalarına baktım ve hiçbir notanın, aslında olduğu gibi olmadığını farkettim! Orta kısımlarda deri devreye girmeye başlıyor mesela. Ama öyle benim şahsen beklediğim gibi bir deri değil. O kadar seviyeli, mesafeli, kendini bilen bir havada ki.. Süvet desem yeridir. Daha doğrusu deri başlayıp süvete giden bir yol.. Bir parfümü tarif edememeye başladığım zaman onu sevmeye de başlıyorum aslında
    Özetle; deli bir başlangıcı olan (ya sev, ya terk et dercesine), orta kısımlardan itibaren derinin ön plana çıktığı (ilerledikçe süvete yaklaşan, yumuşak bir hale bürünen), birkaç adım daha gittikten sonra konfor kokusuna dönüşen ve bu geçişleri hızlı yapan, sonlarında da olsa kokunun derinliğinde her daim hayvansal notayı hissettirebilen (sonları Antaeus'a da benzetebilirsiniz, ben ondan esinlendim biraz), "Slumberhouse'un kokuları rafine, ama çok düz seyrediyor" algısını benim için yerle bir eden (bu da çok rafine, notalarda kaliteli şeyler/tatlar var), Tiziana Terenzi Ursa ile birlikte bu tarzda en sevdiğim ikinci parfüm olma şerefine nail olan kokudurlar kendileri

Değerli bir arkadaşımın (Anofta) da bahsettiği gibi, ortalarda ortaya çıkan deri ve süvete giden yolculuğu için, evet! yün içlik hissi yaratmadı değil

Performans için şunu söyleyebilirim ki (10 üzerinden oylar isek);
    Kalıcılık: 8
    Farkedilirlik: 9
    Koku Güzelliği: 8 (Çok çok göreceli evet. Ama bu tarz çalışmaları sevenler denemeli)
    Son Düzenleme cantona8; 13-01-17, 19:02. Tarafından yapıldı.

Aklımdaydı bak bu konuyu açmak Petty ile beraber. Ben biraz sıcak havalarda kullandığım için mi bilmiyorum ama başları hiç zorlayıcı gelmemişti, onun dışında tamamen katılıyorum. Daha önce de demiştim, benim zihnimde serin bir ovada çimleri otlayan mutlu keçiler canlandırıyor Slumberhouse çalışmalarını seviyorum, hep öncekinden farklı şeylerle karşılaşıyoruz.

Kemal hocamı da foruma bekliyorum bu arada, sen söylemişsindir diye bir şey demedim ona.

Yorum

Kemal hocam malum donem sonu isleriyle ugrasiyor o da katilacaktir aramiza..

tesekkurler sayin admin.
      Son Düzenleme cantona8; 13-01-17, 22:59. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Guest's Avatar
        Misafir Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Admin deme ya : D

• cantona8
        cantona8 Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        seni admin seniiii

Milleti korkutma hemen hayvansal diye. Debussy'yi dinleyin siz arkadaşlar. Yaylada dere kenarında otlayan keçiler parfümün teması.

Yorum

• Guest's Avatar
        Misafir Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Bence de öyle rahatsız edici hayvansallık yok

Josh Lobb un akla ziyan çalışmalarından biri. Adam her defasında beyin yakmayı beceriyor amacı sanat yapmak parfüm değil. Her parfümü bir ders niteliğinde. Parfümde doktorayı tamamlamak slumberhouse parfümlerini kullanmaktır. 👍

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: camorr View Post
        Milleti korkutma hemen hayvansal diye. Debussy'yi dinleyin siz arkadaşlar. Yaylada dere kenarında otlayan keçiler parfümün teması.
        Tema fenaymış hocam ya

ama sorun şuki bu markaya ulaşmak çok zor ya decant olarak bile zorken şişeli vay halimize. ama benim favorim Jeke ore ve kiste göre daha fazla şans veriyorum. Bide bendemi sorun bilmiyorum ama o kadar yoğun ve doğal içerikli esanslar olmasına rağmen ben ore nin kokusunu almakta zorlanıyorum. en sağlamı jeke tabi norne yi hala deneyemedim

Yorum

New Sıbet benim için hissettirdikleri; açılışı nane ve külden dolayı burun kıran bir açılışı var, devamı ayaklarını yerden kesen seni sarmalayan yumşacık bem beyaz bir postun içindesin..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: RİYAFES View Post
            New Sıbet benim için hissettirdikleri; açılışı nane ve külden dolayı burun kıran bir açılışı var, devamı ayaklarını yerden kesen seni sarmalayan yumşacık bem beyaz bir postun içindesin..
            hocam açıkçası bu yorumun çıktığı kapı şuna denk geliyor " anlatılmaz yaşanır" nane ve külü hayal ettim ama post olayını sanırım yaşamak lazım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cihan mert View Post

Tema fenaymış hocam ya

ama sorun şuki bu markaya ulaşmak çok zor ya decant olarak bile zorken şişeli vay halimize. ama benim favorim Jeke ore ve kiste göre daha fazla şans veriyorum. Bide bendemi sorun bilmiyorum ama o kadar yoğun ve doğal içerikli esanslar olmasına rağmen ben ore nin kokusunu almakta zorlanıyorum. en sağlamı jeke tabi norne yi hala deneyemedim
              Jeke konusunda katılıyorum hocam. Benim sıralamamda da birinci Jeke. Sonrası New Sibet, Ore, Kiste, Sadanne, Norne diye gidiyor... İmkan buldukça maksimum sayıda Slumberhouse deneyiniz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: RİYAFES View Post
                Sefayir hocam, cümlelerle anlatmaya çalışılanı tek celsede anlatmış

Yorum

Click image for larger version

Name:	03359_goatatmountpilatus_1024x1024.jpg
Views:	173
Size:	119.2 KB
ID:	1340

Bu da benim zihnimde canlandırdığı imge

Yorum

Orjinal yazı sahibi: camorr View Post
                    Click image for larger version  Name:	03359_goatatmountpilatus_1024x1024.jpg Views:	1 Size:	119.2 KB ID:	1340

Bu da benim zihnimde canlandırdığı imge
                    Püüü... cok net olmus
                    Son Düzenleme cantona8; 14-01-17, 23:15. Tarafından yapıldı.

Yorum

İşleniyor...
                    X