Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Guerlain - Derby

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Vintage olanı da yeni şişesini de denedim. Zengin, dolgun ve lüks hissi veren bir parfüm gerçekten.

Yorum

Bu güzel fotoyu paylaşmadan edemedim. Geeeelll bana gellll diyorum fotoya bakarken 😂

Yorum

Burnunuza ve kaleminize sağlık..gerçekten kokuyu sürmüş ve o tatları almış kadar oldum.En kısa zamanda edinip deneyeceğim.Böyle bir başyapıtı tanımış olduk.teşekkürler.

Yorum

Doya doya okudum Mete hocam elinize sağlık

Yorum

Bir fikir vermeyi becerebildiysem ne güzel. Sizler sağolun.

Yorum

Arkadaşlar beni belki topa tutucaksınız biraz ama söylemeden edemedim.

Az önce bileğime biraz Vintage Derby sürdüm. Bana biraz Aromel First Class'ı anımsattı 🤗

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Burakkk
                Arkadaşlar beni belki topa tutucaksınız biraz ama söylemeden edemedim.

Az önce bileğime biraz Vintage Derby sürdüm. Bana biraz Aromel First Class'ı anımsattı 🤗
                Fatih in yaptırdığı topları hazirlatip geliyorum

SM-N7505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Tıpatıp benziyo demedim de 😊 anımsattı sadece.

Yorum

Kaleminize sağlık Mete bey, çok güzel bir inceleme olmuş.
                    ''İkinci bölümde giderek artan bir ivmeyle maskülen ve maço karakterini ortaya çıkarıyor''. Maço ise seveceğimi düşünüyorum

Yorum

Click image for larger version  Name:	 Views:	1 Size:	103.9 KB ID:	19401

Orta notaların yarısından parfümün sonlarına kadar ciddi bir eski tarz maskülenlik var. O bölümler, bir zamanlar Magnum dizindeki haliyle Tom Selleck'i çağrıştırıyor bana. İlk bölümlerindeki unisex zerafetle beraber düşününce "barbare et tres civilisé" tanımına kesinlikle çok iyi oturan bir parfüm.
                      Son Düzenleme Medea; 24-02-17, 04:42. Tarafından yapıldı.

Yorum

İşleniyor...
                      X