Bu hafta sonu Akasya'daki Home of Scent'de Geza Schoen'ün sadece Javanol içeren Molecule 04'ünü deneme fırsatı buldum. Parfümü sıktıktan sonra en az üç saat boyunca hiçbir koku almıyorsunuz. Hatta burnumda bir sorun mu var ki diye şüphelenip tırstığım bile oldu. Neyse ki üç saat sonra aldığınız koku aslında Commes des Garcons' "Wonderwood"un sulandırılmış hâli. Demem o ki Molecul 04'e 650 TL bayılmak yerine iki şişe CdG alın :-)
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Molecule 04
Çökme
X
-
Bu parfümleri henüz deneyemedim, ne kadar uzun zamandır var da olsalar, ilgi çekici olsalar da şişe tasarımları ve fikir heyecanlandırmadı beni.. Adam gibi parfüm yapsalar ya diye düşünüyordum yine karşıma çıktı yorumuna sağlık.. Yakında denerim hepsini ben de...
- 1 Beğen
-
molecule serisinin hepsi aynı kokmuyor genel olarak. 01-02 bi hayli test ettim. tek kullanmak mantıksız. o kadar parayı da kokmayan bişeye vermek nasıl olur bilemem cidden. ama ecsentric 01+molecule 01 güzel kokuyor karışınca. elimde molecule 01 şişeli var odunsu kokularla birlikte kullanıyorum daha güzel bir hal alıyor(ormonde man-kilian sth-cdg wonderwood-mancera kumkat wood gibi)
Yorum
Yorum