Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Christian Dior Fahrenheit

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Christian Dior Fahrenheit

Tanrı Janus'un kokusu, o bir efsane, hem iyi hem kötü, hem bir aile babası hem de iflah olmaz bir çapkın, hem klasik hem de rock: O Fahrenheit!
    Günümüzdeki tüm menekşe yaprağı tabanlı, ozonik mazotlu ve yağlı derili yeni yetmelerin atası. Jean Claude Ellena'yı başka yollardan Ellena yapan sembol. Sıcak ve soğuk arasındaki dengenin gözetmeni, koruyup kollayanı. Açılışında salatalık olarak yanıltan saf ozonun o soğuk ve nemli hissi ile şova başlayan Fahri, sonrasında tuhaf çiçeklerin hapsolduğu mazot ve deri ile ısınmaya başlıyor. Petrol sızıntısı sebebi ile balçığa bulanmış bir okyanus sahilinde kibriti çakacağınız ve o anda o coğrafyayı yok edeceğini bildiğiniz bir sorumluluğun altında ezen his gibi ısınıyor. Sonrasında ise bu kadar oyun yeter deyip klasik fujer odunsular ile ağırlığını koyuyor. Hem deri ceket ve jean hem de klas bir takım ile yürümesini bilen ancak ve ancak keyfine göre bir ortamda bulunmak isteyen asi, narsist ve oldukça mazoşist bir fetiş Fahrenheit. Onun için mevsimlerin, aktivitelerin, zamanın ve mekanın hiçbir önemi yok. Cünkü O, kimi isterse ona gider ve sahibini kendisi seçip sonrasında zincirler.

Click image for larger version

Name:	christian-dior-fahrenheit-perfume-edt.jpg
Views:	1762
Size:	57.9 KB
ID:	2797

Ağzına sağlık Reis. Bana şunu söylemen lazım. 2016 Fahrenheit'da mazot var mı mazot? Baya eski bir batch var o hava tam anlamıyla duruyor. Yenilere ilişemedim korkudan. Nedir son durum Sn. Reis?

Yorum

• Umut Kurtoğlu
      Umut Kurtoğlu Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Kattım desen de inanırdım şahsen. Seni bilen biri olarak).. Yani ben biraz daha çekimser kalayım o zaman yeni batchler hakkında ama inancım sonsuz. Bir gün gelecek dükkanın kapısında ''MAZOT GELDİ'' yazacak.

• Guest's Avatar
      Misafir Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Karne ile kuyruğa girmeyen şerefsizdir ;D

• Frozenwings
      Frozenwings Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      2016 batchlerinde eski haline döndüğüne dair yorumlar okudum, 2016 versiyonlarını bir deneyin.

Bildiğin salatalık.
    Sadece garçons.

Yorum

elena nın elena olmasında çok emeği vardır Fahri nin :rivayete göre elena ilk işi için dior ile oturup anlaştıkları akşamın sabahında dior un satış bölümünden anlaşmanın iptal olduğunu bildiren bir fax alıyor. nedeni diyor un satış bölümünün Fahri'ye daha sıcak bakması imiş. elena da mücevherden yeni yeni parfum girmeye çalışan bvlgari ye elindeki kompozisyonu anlatıyor bu kokuda elena tarzının başlangıcı sayılan eau the verte .

Sent from my iPad using Tapatalk

Yorum

Fahrenheit.. Kimilerine göre asfalt kimilerine göre mazotumsu ama ne olursa olsun efsane bir kokudur. Üretildiği ilk yıldan itibaren 28 yıl geçmiş ama halen en çok satılan ve sevilen erkek parfümlerinden birtanesidir. Bu parfümü kullanmayan erkek kalmamaıştır herhalde. Reformülelerle o eski ihtişamından oldukça uzak kalsada yinede şu anki piyasa kokularına göre her daim bir adım öndedir

Yorum

Kesinlikle niş ayarinda benim icin özellikle eski versiyonu 98-99 senelerinde lisedeyken kullanırdık ne kokuydu o zaman..

Yorum

Çoğu kişi beğenmese de tüm flankerlarını seviyorum;
            32,Absolute,Le Parfum,Aqua

Yorum

İlk çıktığı yıl arkadaşımın şişesinden bir kez kullanıp mazotlu menekşenin bana göre olmadığını anladığım parfüm. Mazotu, asfaltı nasıl kullanıldığına bağlı olarak sonradan sevdim de menekşeye halen mesafeliyim. Gene de arada bir ufak flörtleşmelerim oluyor menekşeyle de.

Yorum

eskiden beri kullandığım ve hâla cok sevdiğim kokulardan. o mazot güzel bi his veriyor nedense. yorum yine çok başarılı sevgili makedon. tesekkurler

Yorum

Daha once bir 'tek bir parfum secme sansiniz olsa ne olurdu?' gibi bir konunun altina Fahrenheit yazmistim. Surekli degisen begeni ve zevkler dogrultusunda (ozellikle parfum konusunda)ayni soru sorulacak olsa yine aklima ilk gelecek bir kac parfumden biri.

Yorum

Deri ceket kot pantolon benim için bu kokunun profili

Yorum

Fahrenheit bir şarkıdır ömür boyu sürecek...

Yorum

Le Parfum versiyonunun arananlar kısmında olacağını düşünüyorum 2 seneye kalmaz.Vintage muameleside görecektir.Bu yazı burda kalsın

Yorum

Sevil ve Sephora’da denedim kalıcılıkları çok zayıf geldi bana

Ama o petrol kokusu beni benden aldı performansı iyi olsa kesin alırdım

Yorum

Eşimin üniversite yıllarındaki parfümüydü.Üzerinde ilk hissettiğimde salatalık gibi kokuyorsun ama hoşuma gitti demiştim😊Buram buram kokardı.Herşeyine sinerdi kokusu.Ben de bayılırdım.Şu anda hala çok beğendiğim bir parfüm ama artık eşimin kullanmasını istemiyorum.Arada duyunca hoşuma gitse de bazen dokunabiliyor bana.Son senelerde bazı kokulara karşı daha hassas olmaya başladım.

Yorum

• Frozenwings
                              Frozenwings Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              Salatalık hissi Fahrenheit ile özdeşleşti galiba. Bendeki Fahrenheit 32 flankerının da açılışı buram buram kesilmiş salatalık kokuyor.

• Libra
                              Libra Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              Ben ilk defa Fahrenheit da duymuştum salatalık kokusunu.Yeni çıktığı senelerdi ve çok şaşırtıcı bulmuştum.Sürekli koklama isteği uyandırmıştı.
                          İşleniyor...
                          X